27 / 04 / 2024

Kanepe&Sandviç, 2 yılda 100 şube açacak!

Kanepe&Sandviç, 2 yılda 100 şube açacak!

Sandviçe kadın eli değdi, genç girişimci Esin Erol, hem satışta hem de üretimde inovasyona imza attı. Kırmızı başlıklı kız konseptini firmasına uygulayan Erol, 2 yılda 100 şube açacak



 

Kadın girişimcilerin ticarete kattığı yeniliklere her geçen gün yenileri ekleniyor. Uzun yıllar özel sektörde çalışan Esin Erol, kendine has geliştirdiği yeniliklerle unlu mamuller alanında yepyeni bir konsept yarattı. Kanepe&Sandviç isimli zincir mağazaları dört ortağı ile birlikte hayata geçiren Erol'un ve ekibinin başarısı ise inovasyonda gizli. Herkesin kendi sandviçini kendisinin hazırladığı sistemde ürünlerin çoğu organik olarak yetiştiriliyor. Bu da gıda güvenliği ve kişisel tercihlerin bir arada sunulmasını sağlıyor. Erol'un başarısında satış teknikleri de etkili oldu. Firmanın ürünleri, başta Bağdat Caddesi gibi birçok lüks lokasyonda kırmızı başlıklı kızlarla evlere servis olarak yapılıyor.    HIZLA BÜYÜYECEK  Özel tasarlanan bisikletleri kullanan kırmızı başlıklı bayan çalışanlar verilen siparişleri kısa bir süre içinde evlere ulaştırıyor. Erol'un hedefi ise bu yıl 30, 2013'te ise mağaza sayısını 100'e çıkarmak. Erol, bu sayede her caddede poğaça ve sandviç dağıtan kırmızı başlıklı kızların görüleceğini söylüyor.    Ürünleri kendimiz üretiyoruz' Esin Erol, unlu mamüller sektörünün Türkiye'de yükselişte olduğunu belirterek, "Bu alanda yeniliklere ihtiyaç vardı. Biz de bunun için yola çıktık. Bütün ürünleri kendimiz üretiyoruz" diyor. İstanbul Ümraniye'de 2 milyon TL'lik bir yatırımla üretim tesisi kurdukları bilgisini de veren Erol, "Kendi şubelerimizi açarak ilerliyoruz. Şu an Anadolu Yakası'nda şubeler açtık. Her şubede 5 kişi çalışıyor. Bu yıl 30 nokta daha açacağız" dedi.  Sabah

Geri Dön