29 / 04 / 2024

Karabük Adatepe Köprüsü törenle açıldı!

Karabük Adatepe Köprüsü törenle açıldı!

Karabük Belediyesi tarafından vatandaşların ulaşmakta güçlük çektiği hastane ile 5 mahalle arasındaki Adatepe Deresi'nin üzerine yapılan 135 metre uzunluğunda ve 3 metre genişliğindeki yaya köprüsü törenle açıldı...




Karabük Belediyesi tarafından vatandaşların ulaşmakta güçlük çektiği hastane ile 5 mahalle arasındaki Adatepe Deresi'nin üzerine yapılan yaya köprüsü törenle açıldı.


Köprünün Esentepe Mahallesi çıkışında düzenlenen törende konuşan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Kurtuluş, Yeşil, Öğlebeli, Kapullu ve Esentepe mahalleleri sakinlerinin Karabük Üniversitesi (KBÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesine ulaşımı için yaklaşık 40 metre derinlikteki dere yatağının üzerine çelikten inşa edilen 135 metre uzunluğunda ve 3 metre genişliğindeki köprüyü tamamlayarak vatandaşların hizmetine açmaktan mutlu olduklarını söyledi.


Karabük'ün yaşam standartlarının yüksek olmasını amaçladıklarını, verdikleri her sözü yerine getirdiklerini anlatan Vergili, "Köprü, yaşlılarımız ve çocuklarımız için önemli. Bu köprü sayesinde 15 dakikalık yol, 1-2 dakikaya iniyor. Köprü, hem mahallelere hem de hastaneye gidişi kolaylaştırdı. Bundan önce de yatay, dikey asansör ve yürüyen merpen hizmete girdi. Karabük, dik tepeler üstüne kurulmuş bir şehirdir, bunun farkında olarak hizmet veriyoruz. Yaptığımız hizmetlerle Türkiye'de fark yarattık. Bizim attığımız asfaltı İstanbul Büyükşehir Belediyesi atmamıştır. Bu kadar iddialı işler yaptık" diye konuştu. 


Vergili, yaptıkları her hizmetin eleştirildiğini, yaya köprüsünün de eleştirileceğini savundu.


Köprü, protokoldekiler tarafından kurdele kesilmesinin ardından hizmete açıldı. 


AA


Geri Dön