12 / 05 / 2024

Karaca, 110. mağazasını NCITY AVM'de açtı!

Karaca, 110. mağazasını NCITY AVM'de açtı!

Kocaeli'de inşaat sektöründe faaliyet gösteren Ercan Taşkın ve eşi Oya Taşkın, Karaca mağazalarının 110'uncusunu NCITY AVM'ye getirdi



Mağaza sahipleri, NCİTY'deki Karaca'nın açılış kurdelesini; CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, HDP milletvekili Alî Haydar Konca ve KOTO Başkanı Murat Özdağ ile birlikte alkışlar eşliğinde kesti. 


Kocaeli'de inşaat sektöründe faaliyet gösteren Ercan Taşkın ve eşi Oya Taşkın; 1917'de Bandırma'da kurulmuş, 1 asırdır ülkemizin önde gelen tekstil şirketleri arasında yer alan, özeliikle de triko konusunda ülkemizde iddia sahibi olan Karaca'nın yeni bir şubesini NCITY AVM'nin 1. katında açtı. Karaca'nın 110'ncu mağazası için de bir açılış etkinliği yapıldı. Çok sayıda kişinin katıldığı mağazanın açılışında; CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, HDP milletvekili Ali Haydar Konca, KOTO Başkanı Murat Özdağ, eski vekilîerden CHP'li Hikmet Erenkaya ve CHP Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar da yer aldı. 


KALİTELİ TRİKO ALGISI 

Mağazanın sahibi Oya Taşkın, açılışta davetlilerine bir konuşma yaptı, mağazası ve avantajlarıyla ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Karaca markasına çok güvendikleri için bu sektöre bu markayla girdiklerini belirten Oya Taşkın, "Çift Geyik Karaca deyince kaliteli triko algısı geliyor. Karaca bu algıya saygı göstermekle birlikte, hayatın tüm alanına hitap eden ürünlerini de mağazalarına koymaya başladı. 140 metrekare alanımız var, bu alanı işte o ürünlerle doldurduk. Karaca'nın bir mağazasını açmakla heyecanlıyız. Heyecanımızı paylaştığınız için de teşekkür ediyoruz" dedi. Oya Taşkın ve eşi Ercan Taşkın; yüzde 50'ye varan açılışa özel indirim fırsatlarından yararlanmaları için Kocaeliler'e çağrı yaptı, mağazalarına beklediklerini bildirdi. 


AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİM 

Oya Taşkın, sözlerini konuşmasını şöyle sürdürdü: "Hem rahat hem şık olmak isteyenler için Marzotta, Cerruti 1881 gibi özel ve kendinden desenli kumaşlardan takım elbiseler, yüzde 100 pamuktan yapılmış gömlekler, özel üretim hafif tabanlı ayakkabılar, kravatlar ve kombinler de gerekli tüm aksesuarlar artık günümüzde Çift Geyik Karaca'nın mağazalarında yer almaktadır. Karaca 100 yıllık bir marka ve biz bu markanın 110'ncu mağazasıyız. Kocaeli halkına hayırlı olsun. Kocaelililer'i; yüzde 50'ye varan açılışa özel indirimli fiyatlardan yararlanmaya davet ediyorum." 



Bizim Kocaeli


Geri Dön