28 / 07 / 2024

Karaca ncıty de mağaza açtı

Karaca ncıty de mağaza açtı

Kocaeli'de inşaat sektöründe faaliyet gösteren Ercan Taşkın ve eşi Oya Taşkın, Karaca mağazalarının 110'uncusunu NCITY AVM'ye getirdi

Ankara Akıncı Kule'de hemen teslim fırsatı!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Akıncı Kule projesinde hemen teslim fırsatı sunuluyor. Tek blok şeklinde inşa edilen Akıncı Kule'de toplam 47 konut yer alıyor.

Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç var: GYODER'den konut ve kira fiyatlarını düşürmek için öneriler!

GYODER Başkanı Neşecan Çekici, Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç olduğunun altını çizerek, TCMB'nin konut ve kira fiyatlarını düşürmek için gündeme getirdiği önerileri değerlendirdi. İşte o açıklama...

OSS: Yurt içi satışlar dolar bazında yüzde 10,83 oranında yükseldi

Otomotiv satış sonrası pazarında yaşanan artış trendi üçüncü çeyrekte de giderek devam etti. İşte haberin ayrıntıları...

Türkiye, bu endüstride dünyada 6’ncı, AB’de 3’ncü!

TİM ve İHKİB Başkanı Mustafa Gültepe, Türkiye’nin moda endüstrisinde dünyada 6’ncı Avrupa Birliği’nde 3’ncü olduğunu söyledi. Gültepe, "Moda markalarımızın 100'den fazla ülkede 2 bini aşkın mağazası bulunuyor" diye konuştu.

N11’de Karaca konuşan kahve ve çay makinesinin fiyatı resmen çakıldı!

N11, çay ve kahve tiryakileri için müjdeli haberi duyurdu. Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Konuşan Kahve ve Çay Makinesi’ni cazip fiyatla satışa çıkaran N11, alışveriş kredisi seçeneğinin de bulunduğunu duyurdu.

ABD'de konut başlangıçları düşüşünü dördüncü ayda da sürdürdü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, geçen senenin aralık ayında yüzde 1,4 azalışla 1 milyon 382 bine geriledi ve düşüşünü dördüncü aya taşıdı.

Karaca’da Ekim’de 100 TL harcayan Kasım’da da 100 TL kazanıyor! İşte kampanya koşulları..

Ev tekstil ve zücaciye markası Karaca yeni bir kampanyayla karşımızda. Ekim’de yapacağınız 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde Kasım ayında da 100 TL kazanacaksınız. Nasıl mı? İşte kampanya koşulları…

Dünya Kadınlar Günü için Karaca’dan muhteşem kampanya! Son gün 8 Mart 2022…

Dünya Kadınlar Günü nedeniyle pek çok marka birbirinin önüne geçen kampanyalarla yarışmaya devam ediyor. Elektrikli süpürge ihtiyacı olanlar, Karaca kampanyasını değerlendirmek için 8 Mart son gün…

JW Marriott, Türkiye'deki üçüncü otelini SeaPearl'de açıyor!

Dünya genelinde kişiye has lüks kelimesiyle anılan marka JW Marriott, Türkiye'deki üçüncü otelini Ataköy SeaPearl'de açacak.

ABD'de satılan üçüncü en pahalı konutu kim aldı?

Çinli e-ticaret şirketi Alibaba'nın ortak kurucusu Joe Tsai, ABD'de satılan üçüncü en pahalı konutun sahibi mi oldu?

Enka İnşaat'ın ana sözleşmesinin 6'ncı maddesi değişti!

Enka İnşaat'ın ana sözleşmesinin sermayeye ilişkin 6'ncı maddesinin ekli şekilde değiştirilmesi ve gerekli izinler için SPK'ya yapılan başvuru onaylandı.

Türkiye konut fiyat artışında dünyada birinci sırada!

Uluslararası Emlak Danışmanlığı firması Knight Frank'ın verilerine göre; Türkiye'de gayrimenkul fiyatları, üst üste üçüncü çeyrekte de dünyada en hızlı artan ülke olarak yer aldı. 

Hakan Tütüncü: Kepez'in gecekondu çehresi değişti!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Perihan-Esat Aral Okulu'nda devam eden spor salonu inşaatında yaptığı konuşmasında, ilçe genelinde yapılan çalışmalarla gecekondu çehresinin değiştirildiğini dile getirdi. 

Karaca ncıty de mağaza açtı Haberi

Karaca ncıty de mağaza açtı

Mağaza sahipleri, NCİTY'deki Karaca'nın açılış kurdelesini; CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, HDP milletvekili Alî Haydar Konca ve KOTO Başkanı Murat Özdağ ile birlikte alkışlar eşliğinde kesti. 


Kocaeli'de inşaat sektöründe faaliyet gösteren Ercan Taşkın ve eşi Oya Taşkın; 1917'de Bandırma'da kurulmuş, 1 asırdır ülkemizin önde gelen tekstil şirketleri arasında yer alan, özeliikle de triko konusunda ülkemizde iddia sahibi olan Karaca'nın yeni bir şubesini NCITY AVM'nin 1. katında açtı. Karaca'nın 110'ncu mağazası için de bir açılış etkinliği yapıldı. Çok sayıda kişinin katıldığı mağazanın açılışında; CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, HDP milletvekili Ali Haydar Konca, KOTO Başkanı Murat Özdağ, eski vekilîerden CHP'li Hikmet Erenkaya ve CHP Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar da yer...