16 / 05 / 2024

Karaca Konuşan Airfryer Iconic Beige kaç TL, özellikleri neler? 7 Mart 2023 fiyat listesi

Karaca Konuşan Airfryer Iconic Beige kaç TL, özellikleri neler? 7 Mart 2023 fiyat listesi

Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer Iconic Beige, 6 farklı pişirme teknolojisi sayesinde çeşitli kızartmalar, ev yoğurdu yapma, sebze ve meyve kurutma gibi fonksiyonlarıyla öne çıkıyor.



Karaca Konuşan Airfryer Iconic Beige kaç TL, özellikleri neler? 7 Mart 2023 fiyat listesi
Hem lezzetli hem sağlıklı beslenmek isteyenler için Karaca Air Pro Cook, sağlıklı kızartmalar, ev yoğurdu, sebze-meyve kurutma, fırın ve ızgara lezzetlerinin yanı sıra sulu yemek de yapabilme özelliğine sahip olmasından dolayı ev hanımlarının gözdesi olmayı başarıyor.

KONUŞAN AİRFYER ÖZELLİKLERİ

Karaca Air Pro Cook, tüm lezzetleri Less Fat Technology ile sadece bir kaşık yağ kullanarak tüketime hazır hale getirir.Her aşamada sizi konuşarak bilgilendiren Air Pro Cook, 4 litre geniş hacmiyle tabak tabak yemek yapmanıza imkan tanır.

Circulation Air Tech’in yukarıdan aşağıya hareket eden sıcak hava akımı teknolojisi ile yemeğinizin her noktasını eşit sıcaklıkta pişirir. Yemeklerinizi yeniden ısıtmak istediğinizdeyse ısıtma özelliğini kullanabilir.Taş gibi ev yoğurdu mayalamak Karaca Air Pro Cook’la çok rahattır. Dünyanın ilk ve tek ev yoğurdu yapan airfryer’ı Karaca Air Pro Cook ile yoğurdunuzu kolayca hazırlayabilirsiniz.

Karaca Air Pro Cook tam 1550w pişirme gücüne ve 6 farklı pişirme fonksiyonuyla çalışır. Bu güç sayesinde hazne içerisindeki ısının artışını sağlayıp pişirme süresini kısaltarak zamandan tasarruf ettirir.
60°'den 210°'ye kadar çıkabilen sıcaklığı ve 1 dakikadan 12 saate kadar ayarlanabilen pişirme süresiyle yeni deneyimler yaşamanızı sağlar.

Karaca Air Pro Cook’un sulu yemek tenceresi ile orman kebabından İzmir köfteye, karnıyarıktan taze fasulyeye kadar dilediğiniz ev yemeğini sadece 1 kaşık yağ ve tek tuşla hazırlamanız mümkündür.Her yeri eşit kıvamda pişmiş mangal tadında lokum gibi etler ya da fırın lezzetinde puf puf kabaran kek, börek, ekmekleri bu cihaz ile yapmak çok kolay ve pratiktir.

Peki ürünün diğer özelliği nedir, kaç TL'ye satılıyor? 
 


Geri Dön