02 / 05 / 2024

Karamürsel-İznik yolu genişletiliyor!

Karamürsel-İznik yolu genişletiliyor!

İznik yolunun bin 300 metrelik bölümünde çalışma yapılıyor. Karamürsel’den İznik’e kestirme ulaşım sağlayan yolda genişletme ve bakım çalışmaları yapıldı. Altyapısı tamamlanan yol asfalta hazır hale getirildi.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ulaşımı güvenli hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Karamürsel-İznik yolu elden geçiriliyor. Yolun keskin virajlı tehlikeli bölümleri gidiş gelişi rahatlatacak şekilde kazılarak genişletildi. Yolun alt bölümü beton duvar üst bölümü de taş duvarlarla desteklendi.



KESTİRME YOL


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesince yürütülen çalışmalarda İznik yolunun bin 300 metrelik bölümünde çalışma yapılıyor. Karamürsel’den İznik’e kestirme ulaşım sağlayan yolda genişletme ve bakım çalışmaları yapıldı. Altyapısı tamamlanan yol asfalta hazır hale getirildi.



2 ŞERİTLİ OLACAK


Çalışmalarda yol güzargahında bulunan kör noktalar da elden geçirildi. Kazılarla genişletilen yol 5 bin metreküp taş duvarları ile güçlendirildi. Yol 2 geliş 2 gidiş olarak düzenleniyor. Alt yapısı tamamlanan bölgelerde elektrik ve aydınlatma sistemleri yer altına alındı.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön