27 / 04 / 2024

Kartal Bölge Platformu, Kartal'ı Dubai Cityscape'de tanıtacak!

Kartal Bölge Platformu, Kartal'ı Dubai Cityscape'de tanıtacak!

Kartal'da gayrimenkul projesi olan 5 şirket, 'Kartal Bölge Platformu'nu kurdu. Kartal'ı yurtdışında tanıtacak platform, önemli gayrimenkul etkinliklerinden Dubai Cityscape Fuarı'nda ilçenin tanıtımını yapacak.



Kartal'da gayrimenkul projesi olan 5 şirket, 5 robottan oluşan çizgi film kahramanı 'Voltran' gibi güçlerini birleştirerek 'Kartal Bölge Platformu'nu kurdu. Kartal'ı yurtdışında tanıtacak platform, önemli gayrimenkul etkinliklerinden Dubai Cityscape Fuarı'nda ilçenin tanıtımını yapacak. 


Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ün de desteklediği platformda Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Ege Yapı Group Yönetim K Kurulu Başkanı H.İnanç Kabadayı, Metsan Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Satoğlu ve İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes yer alıyor. 


ULAŞIM AVANTAJI 


Platformun tanıtım toplantısında konuşan Altınok öz, bürokratik engelleri kaldırarak yatırımcının ve vatandaşın yanında yer aldıklarını söyledi. Ali Dumankaya da ulaşım kolaylığının ilçedeki projelere ilgiyi artırdığını vurguladı. 


ALTIN ÇEMBERİN MERKEZİ 


Kartal Bölge Platformu'nun üyelerinden iş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, Kartal'ın Golden Ring olarak tabir edilen Kuzey Marmara Otoyolu, 3. havalimanı, 3. köprü, Çanakkale ile İzmit Körfez Geçiş köprüleri ve İstanbul-Ankara yüksek hızlı tren hattını da kapsayan "Altın Çember"in başkenti olacağını öngördü. 


Cemalettin Satoğlu da, bölgenin mimari dokusuna vurgu yaptı. 

Satoğlu, "Önemli olan bugün güzel görünen projeler yapmak değil, insanların ihtiyaçlarını gözeterek proje tasarlamak ve 50 yıl sonra bile bölgeye kalıcı eserler bırakmak" dedi. 


Star


Geri Dön