27 / 04 / 2024

Kartalkule'de 379 bin TL'ye ofis! Yüzde 70'i satıldı!

Kartalkule'de 379 bin TL'ye ofis! Yüzde 70'i satıldı!

Firma: EA İnşaat

Proje: Kartalkule

EA İnşaat tarafından yapılan Kartalkule projesinde ofislerin yüzde 70'i satıldı. Projede ofis fiyatları 379 bin TL ile 1 milyon TL arasında değişiyor



E-5 üzerinde, Kartal Metrosu Soğanlık durağı çıkışında merkezi konumda bulunan Kartal Kule; TEM’e 5 dakika, Marinaya 5 dakika, Sahilyoluna 2 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 10 dakika ulaşım mesafesinde yer alıyor. Projede Adliye Sarayı'na kesintisiz shuttle servisi, hobi odaları, copy center, vale parking ve kütüphane bulunuyor. 


Kartalkule, 8 bin personelin görev yapması ve günde 150 bin civarı kişinin ziyaret etmesi öngörülen, Cumhuriyet tarihinin en büyük kamu tesisi olan ve 360 bin metrekare kapalı alana sahip, dünyanın en büyük adliyesi Kartal Adalet Sarayı’nın yanı başında yükseliyor.


Kartalkule projesinde ofislerin yüzde 70'i satıldı. Mimar Ömer Çamoğlu tarafından tasarlanan Kartal Kule projesi daha satışa çıkmadan Avrupa Gayrimenkul Ödülleri (European Property Awards) kurumu tarafından en iyi mimari proje ödülünü aldı. 


5 bin 200 metrekarelik alana kurulan Kartal Kule projesinde alanları 55 metrekare ile 133 metrekare arasında değişen 205 adet ofis yer alıyor. Projenin inşaat alanı 32 bin metrekare olarak belirlendi. 


EA Kartalkule'de ofisler 6. kattan itibaren deniz ve Adalar manzarasına sahip. Projede ofis fiyatları 379 bin TL'den başlıyor, 1 milyon TL'ye kadar yükseliyor. 24 ay sıfır faizle vade yapılan projede peşinat olarak ofis bedelinin yarısı ödeniyor. 


EA İnşaat,  Kartalkule  projesini 2013 yılının Eylül ayında teslim edecek. 


444 26 01   


http://www.kartalkule.com/   


Sinem ÖZTÜRK


projeye sor



Geri Dön