29 / 04 / 2024

Kaspersky Lab Türkiye Yeni Pazarlama Müdürü Gülşah Koçak oldu!

Kaspersky Lab Türkiye Yeni Pazarlama Müdürü Gülşah Koçak oldu!

Kaspersky Lab, Türkiye’de kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Satış, pazarlama ve iletişim alanlarında 11 yılı aşkın bilgi birikimi ve deneyime sahip olan Gülşah Koçak, bundan böyle Kaspersky Lab Türkiye Pazarlama Müdürü Gülşah Koçak oldu...



Rusya merkezli uç nokta koruma, güvenli içerik ve tehdit yönetimi çözümleri lideri Kaspersky Lab, kadrosunu güçlendirmeye, Pazarlama Müdürlüğü görevine Gülşah Koçak’ı getirerek devam ediyor.  Koçak, yeni görevi kapsamında Kaspersky Lab’ın Türkiye’deki bireysel ve kurumsal segmentteki bütün pazarlama ve iletişim faaliyetlerinden sorumlu olacak.

 

Kaspersky Lab Türkiye Genel Müdürü Sertan Selçuk, Gülşah Koçak’ın ekibe katılımından dolayı duyduğu memnuniyeti "Tecrübeli ve dinamik isimlerin ekibimize katılmasıyla, Türkiye’deki başarılı pazar stratejimizi, yenilikçi bir tutumla daha da güçlendirerek uygulamayı sürdüreceğiz” şeklinde dile getirdi.

 

Gülşah Koçak Kimdir?

İş hayatına 1999 yılında AvivaSA’da başlayan Gülşah Koçak, sırasıyla Yapı Kredi Yatırım,  Kore Ticaret Yatırım Teşvik Ajansı ve MAPFRE Asistencia’da satış, pazarlama ve iletişim bölümlerinde farklı görevlerde bulundu. Son olarak Kurumsal Çözümler ekibinin kurucu üyelerinden biri olarak, Huawei Enterprise’ın Orta Asya ve Kafkasya Bölgesi’ndeki pazarlama ve iletişim faaliyetlerinden sorumlu Pazarlama Müdürlüğü görevini yürüten Gülşah Koçak, bundan sonra deneyimlerini Kaspersky Lab için hayata geçirecek.


Geri Dön