15 / 05 / 2024

gülşah kolçak

gülşah kolçak

Kaspersky Lab, Türkiye’de kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Satış, pazarlama ve iletişim alanlarında 11 yılı aşkın bilgi birikimi ve deneyime sahip olan Gülşah Koçak, bundan böyle Kaspersky Lab Türkiye Pazarlama Müdürü Gülşah Koçak oldu...

Ekonomist Hatice Kolçak açıkladı! Ev fiyatları fırlayacak, ev alacaklar geç kalmasın!

Ekonomiye dair yaptığı yorumları ile sık sık gündeme gelen ekonomist Hatice Kolçak, bu kez de ev fiyatları ile ilgili olarak yaptığı  çarpıcı açıklamalar ile gündemdeki yerini korudu. Bu süreçte, ev alacaklara seslenen uzman isim Kolçak, fiyatların yine fırlayacağının altını çizdi.

Hatice Kolçak: Kuru tutarak enflasyonun yıl sonu hedefine ulaşması mümkün mü? İşte hayaller ve gerçekler...

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan bugün 2024 yıl sonu enflasyon beklentisini açıkladı. Beklentiyi değiştirmeyen Karahan mücadeleye devam edeceklerini açıkladı. Açıklamanın ardından Hatice Kolçak Kuru tutarak enflasyonun yıl sonu hedefine ulaşmasının mümkün olup olmayacağını sordu.

Van Gölü'nün etrafındaki kaçak yapılarla ilgili son dakika gelişmesi: Yıkım kararı verildi!

Van Gölü kıyısında bulunan bir işletmenin sahile dolgu yaparak kaçak yapı yapmasıyla ilgili belediyeden son dakika açıklaması geldi. 

Hatice Kolçak’tan korkutan altın uyarısı: 'Altını olanlar 1 ay sonra asıl döngü başlıyor'

FED'in faiz kararının ardından, altın fiyatlarında hızlı bir yükseliş devam ediyor. Gram altın, 1.814 TL'ye kadar yükselirken Aynı çeyrek altın fiyatı da 2.985 TL'ye kadar çıkmış durumda. Ünlü Ekonomist Hatice Kolçak da altınla ilgili önemli uyarılar yaptı ve bir ay sonrasını işaret etti.

Altında en az bir yıl beklemeli diyen Hatice Kolçak'tan altın değerinde uyarı: Bu seviyeler alım fırsatı!

Ekonomist Hatice Kolçak, altın yatırımcılarına kritik açıklamalarda bulundu. Gram altın 1754 liradan işlem görürken Kolçak'tan altın almak isteyenler için altın değerinde uyarı geldi. İşte Hatice Kolçak'tan altın açıklaması...

Altında kara gün! 8 ay öncesine geri dönüyoruz! Hatice Kolçak'tan kokutan açıklama şimdi geldi!

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) uyguladığı sıkı politikası ile birlikte düşüşe geçen altın fiyatları tejrar yükselişe geçerken Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak'tan korkutan açıklama geldi. 

Hatice Kolçak'tan altın yatırımcılarına kötü haber! Altın fiyatları bu yıl daha da düşebilir!

Altın, dolar ve kripto piyasasına yönelik açıklamalarda bulunan ekonomist Hatice Kolçak altın yatırımcılarına kötü haber verdi. Altın fiyatları bu yıl daha da gerileyebilir....

Hatice Kolçak: Yıl sonunda gram altının 2.500 liranın üzerini görmesi hayal değil!

Altın, dolar, kripto para piyasalarına yönelik değerlendirmelerde bulunan ekonomist Hatice Kolçak gram altında 2 bin 500 liranın üzerini görmesinin hayal olmadığını söyledi.

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak'tan gram altın uyarısı! Gram altında bu seviyeler geliyor!

Son günlerde gram altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar ve düşüşler üzerine ünlü ekonomist Hatice Kolçak, gram altının geleceği konusunda önemli bir öngörüde bulundu. 

Hatice Kolçak altın almak isteyenler için son fırsatı açıkladı! Aldınız aldınız... 

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak altın almak isteyenler için son fırsayı açıkladı. Aldınız aldınız, asıl hareket bu tarihrten sonra olacak.

Altında rota oluşturuldu! Hatice Kolçak asıl yükseliş için hem tarih verdi! Gram altın bu kadar olacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak gram altın için dikkat çeken bir öngörüde bulundu. Altında rota oluşturuldu, hem tarih hem de rakam açıklandı. 

Vivo'nun yeni atılımı: Vivo V29e 5G, güçlü performansı ve estetik tasarımıyla geliyor!

Vivo, pazardaki etkileyici ürün yelpazesine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Vivo V29e 5G modeli, 120Hz ekran tazelemesi, güçlü Snapdragon işlemcisi ve göz alıcı tasarımıyla akıllı telefon kullanıcılarına iddialı bir deneyim sunmayı hedefliyor. 

Hatice Kolçak'tan gümüş yatırımcılarına önemli tavsiye!

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak, gümüş yatırımcıları için önemli tavsiyelerde bulundu. 

gülşah kolçak Haberi

gülşah kolçak

Rusya merkezli uç nokta koruma, güvenli içerik ve tehdit yönetimi çözümleri lideri Kaspersky Lab, kadrosunu güçlendirmeye, Pazarlama Müdürlüğü görevine Gülşah Koçak’ı getirerek devam ediyor.  Koçak, yeni görevi kapsamında Kaspersky Lab’ın Türkiye’deki bireysel ve kurumsal segmentteki bütün pazarlama ve iletişim faaliyetlerinden sorumlu olacak.

Kaspersky Lab Türkiye Genel Müdürü Sertan Selçuk, Gülşah Koçak’ın ekibe katılımından dolayı duyduğu memnuniyeti "Tecrübeli ve dinamik isimlerin ekibimize katılmasıyla, Türkiye’deki başarılı pazar stratejimizi, yenilikçi bir tutumla daha da güçlendirerek uygulamayı sürdüreceğiz” şeklinde dile getirdi.

Gülşah Koçak Kimdir?

İş hayatına 1999 yılında AvivaSA’da başlayan Gülşah Koçak, sırasıyla Yapı Kredi Yatırım,  Kore Ticaret Yatırım Teşvik Ajansı ve MAPFRE Asistencia’da satış, pazarlama ve iletişim bölümlerinde farklı görevlerde bulundu. Son olarak Kurumsal Çözümler ekibinin kurucu üyelerinden biri olarak, Huawei Enterprise’ın Orta Asya ve...