28 / 04 / 2024

Hatice Kolçak’tan korkutan altın uyarısı: 'Altını olanlar 1 ay sonra asıl döngü başlıyor'

Hatice Kolçak’tan korkutan altın uyarısı: 'Altını olanlar 1 ay sonra asıl döngü başlıyor'

FED'in faiz kararının ardından, altın fiyatlarında hızlı bir yükseliş devam ediyor. Gram altın, 1.814 TL'ye kadar yükselirken Aynı çeyrek altın fiyatı da 2.985 TL'ye kadar çıkmış durumda. Ünlü Ekonomist Hatice Kolçak da altınla ilgili önemli uyarılar yaptı ve bir ay sonrasını işaret etti.



Fed'in son faiz kararı, altın piyasasında dikkate değer bir etki yarattı. Bu kararın açıklanmasının ardından, altın fiyatlarında hızlı yükselişler yaşanmaya başladı. Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, altın piyasasındaki bu hareketliliğe dikkat çeken önemli bir uyarıda bulundu. Kolçak, altın sahiplerini heyecanlandıran veya endişelendiren bir açıklamada bulunarak, "Altında 1 ay sonra yeni bir döngü başlayacak" dedi. 

Fed kararı sonrası altın piyasasında son durum 

Altın, enflasyona karşı güvenilir bir yatırım aracı olarak görülmekte ve vatandaşlar tarafından yakından takip edilmektedir. Altın fiyatlarındaki güncel gelişmeler, özellikle ABD Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası merak konusu oldu.  Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantısından gelen haberlere göre, Fed, federal fonlama faiz oranını yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tutma kararı aldı. 

Fed'in bu faiz kararı, altın piyasalarında önemli bir etkiye yol açmıştır. Ons altın fiyatlarında sert yükselişler görülmüş ve iç piyasada gram ve çeyrek altın fiyatları rekor seviyelere ulaşmıştır. Ünlü Ekonomist Hatice Kolçak ise bu konu hakkında önemli bir uyarı yaptı. 

Altın, her zaman en güvenilir yatırım aracı olarak kabul edilir. Yatırım danışmanları genelde güvenli bir liman olarak altını önerirler. Kolçak'a göre, finansal portföyü çeşitlendirmek ve riskleri azaltmak için cepte bir miktar nakit bulundurulması önemlidir.

 Hatice Kolçak’tan korkutan altın uyarısı: Altını olanlar 1 ay sonra asıl döngü başlıyor

“Altın piyasasında ani fiyat atakları meydana gelebilir”

Altın piyasasındaki son gelişmeleri değerlendiren Hatice Kolçak, bir ay sonra altında  döngünün başlayacağını ve ons altının yeni bir seviyeye ulaşmasını beklediğini belirtti. 2024'ün ikinci çeyreği için altın piyasasının olumlu bir konjonktüre sahip olduğunu söyleyen Kolçak, gram altının 1820 lira seviyesini test ettiğini belirtti. Dolar kuru tarafından desteklenen gram altının, doların 30 lira civarında seyrini sürdürdüğünü belirten Kolçak, ani fiyat ataklarının yaşanabileceğini hatırlattı.

Altın kritik viraja girdi! Uzmanlar peş peşe uyardı! Elinde avucunda altını olanlar bu rakama şaşıp kalacak!

Altın almak ve bozdurmak isteyenler dikkat! Yükseliyor! 3 Kasım Cuma altın fiyatları ne kadar?

Altını olanlara bir çeyrek bile bozdurmayın uyarısı geldi! Altın o rakamla bir rekor daha kıracak!


Geri Dön