30 / 04 / 2024

Altını olanlara bir çeyrek bile bozdurmayın uyarısı geldi! Altın o rakamla bir rekor daha kıracak!

Altını olanlara bir çeyrek bile bozdurmayın uyarısı geldi! Altın o rakamla bir rekor daha kıracak!

Altın piyasalarındaki dalgalanmalar hız kesmeden sürerken yatırımcılar da güncel fiyatlar ile ilgili araştırmalar yapıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre altını olanlara bir çeyrek bile bozdurmayın uyarısı geldi. İşte detaylar...



Yatırımcıların yakından takip ettiği altın piyasalarındaki hareketlilik hız kesmeden devam ederken gram, yarım ve çeyrek altın fiyatları  ile ilgili açıklamalar da peş peşe geliyor.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre piyasalar ile ilgili önemli açıklamalara imza atan Ekonomist Remzi Özdemir altın fiyatlarındaki asıl yükselişin sebebini açıkladı.

EN UCUZ YATIRIM ARACI OLDU

Karar'da yer alan habere göre İsrail ve Filistin arasındaki çatışma sebebiyle talep artışı görüldüğüne değinen Ekonomist Remzi Özdemir  altının bütün yatırım araçları içerisinde en ucuzu olduğunu dile getirdi.

Yaptığı açıklamada borsa, hisse senedi, tahvile daha fazla yönelim olduğuna değinen Ekonomist Remzi Özdemir, “Çünkü tahvilde bakın Amerikan 10 yıllıklara 5 yıllıklara bakıyorsunuz yüzde 5'in üzerinde faiz var yani ciddi anlamda fiyatların arttığını görüyoruz" diyerek orada insanların artık elini atmaya korktuklarını söyledi.

Açıklamasında "Hisse senedi derseniz maalesef bu piyasalara ciddi bir para girişi yok ve sürekli olarak dış baskısı var yani bunu yalnızca Türk piyasası için söylemiyorum Amerikan piyasası için de söylüyorum. O halde nedir geriye kalmış olan güvenli liman? Güvenli liman her zaman olduğu gibi yine altın." dedi.

Altını olanlara bir çeyrek bile bozdurmayın uyarısı geldi! Altın o rakamla bir rekor daha kıracak!

ALTIN FİYATLARI YİNE REKOR KIRACAK

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada piyasada şimdilerde altının 2 bin 100 dolara kadar ulaşma yolunun açık olduğuna değinen Ekonomist Remzi  Özdemir, 2 bin 100 doların üstünde bir talep oluşması halinde altının sene boyunca ve önümüzdeki sene sonuna kadar rekor rakamlara ulaşabileceğini söyledi 

Açıklamasında şu anda altının en ucuz yatırım aracı olduğuna değinen Ekonomist Remzi Özdemir, 1820 dolar bandında bulunduğunu söyledi.

Yine verilen bilgilere göre Ekonomist Remzi Özdemir “Altın şuan için bana göre en ucuz araç durumuna geldi ki şuanda 1.820 dolarlardan buraya gelmiş olması bunun pahalı olduğunu belirtmiyor çünkü altın son 3 senedir bu seviyede. Sürekli olarak gram şeklinde bakıyoruz." dedi.

Antalya'da 7 arsa satılacak! İhalesi 16 Kasım'da!

TOKİ Kayseri projesi için geri sayım başladı! Bu ilçeye yeni proje müjdesi!

QNB Finansbank'tan 0 faizle kredi fırsatı! Şartları duyan bayram ediyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön