29 / 04 / 2024

Kat maliki vekalet örneği!

Kat maliki vekalet örneği!

Bir kat maliki diğer kat malikleri veya birinci derece akrabası tarafından temsil edilebiliyor. Bağımsız bölümün birden fazla maliki varsa, içlerinden birine vekalet vererek bu kişi tarafından temsil edilebiliyorlar. Kat maliki vekalet örneği haberimizde.




Kat maliki vekalet örneği!


Kat maliki, bina yönetimince günü kararlaştırılan kat malikleri genel kurul toplantılarına katılamayacağı zaman yerine bir başkasını vekil tayin edebiliyor. Bu vekil için apartman yönetimine göndereceği kat maliki vekalet örneği ne aşağıda yer vereceğiz. Öncesinde vekalet verirken dikkat edilmesi gereken konulardan bahsedelim:


Bir kat maliki diğer kat malikleri veya birinci derece akrabası tarafından temsil edilebiliyor. Bağımsız bölümün birden fazla maliki varsa, içlerinden birine vekalet vererek bu kişi tarafından temsil edilebiliyorlar. Birden fazla bağımsız bölüm sahibi her bölüm için bir oy hakkına sahip oluyor. Vefat eden kat malikini ise mirasçıları veraset ilamını aldıktan sonra aralarından seçecekleri kişi ile temsil edebiliyor.


Kat maliki vekalet örneği!


VEKALETNAME 

................. Sitesi Kat Malikleri Kurulu Divan Başkanlığına



Sitemizin ...................tarihinde yapılacak olan kat malikleri kurulu toplantısında beni temsile (Kat Malikimiz / Birinci derece akrabam) ............... .............. ............... ...... ............... ............ vekil olarak tayin ettim.


................. nolu kat maliki

Adı Soyadı:

İmza

Not



Kat maliki hakları!
Kat maliki aidat borcu!
Kat maliki anlamı!
Kat maliki kiracı!



Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


Geri Dön