05 / 05 / 2024

Kayseri'de icradan 764 bin 242 TL'ye satılık tarla!

Kayseri'de icradan 764 bin 242 TL'ye satılık tarla!

Kayseri Satış Memurluğu, Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, Gesi kasabası Fatih mahallesinde yer alan tarla satılıyor. Toplam bedeli 764. 242 TL olan tarlanın ihalesi 1 Ağustos 2011 günü 3.Sulh hukuk Mahkemesi duruşma salonunda yapılacak...



Kayseri Satış Memurluğu tarafından verilen ilan şöyle;

T.C. KAYSERİ
3, (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU
2011/12 Satış

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI
Tapu Kaydt : KAYSERİ ili, MELİKGAZİ ilçesi, GESİ matı. 38 pafta, 4S ada, 1 parsel,
6113.94 m2, yüz ölçümlü tarla

Özellikleri : Taşınmaz Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, Gesi kasabası Fatih mahallesinde bulunan Alpaslan Türkeş caddesinden Güneye doğru Gün Sazak caddesine gidilen caddenin batt tarafında bulunmaktadır. Taşınmaz Kayseri -Gesi karayolunun sol tarafından içeriye yaklaşık 200 mt içerdedir. Taşınmaz üzerinde hiç bir yapı olmayıp halen boş arsa olarak kullanılmaktadır. Taşınmaz her ne kadar tarla olarak kayıtlı ise de imar pianı içinde olup kamu hizmetlerinden faydalanmaktadır. Çevresinde bloklar şekilde yapılaşmalar bulunmaktadır.

İmar Durumu :1/1000 ölçekli uygulama imar planı içinde olup konut alanı içinde kalmaktadır.

Satış Saati : 11:30-11:35- Arası
Muhammen Bedel: 764. 242, 30 TL

Satış Şartları ;

1- 1. Satış 01/08/2011 günü yukarıda belirtilen saatler arasında 3.Sulh hukuk Mahkemesi duruşma salonu adresinde açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen değerin yüzde 60'ını ve rüçhanlralacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış ve paylaştırma giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Boyla bir bedele alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şartıyla 11/08/2O11 günü aynı yer ve saatler arasında ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da rüçhanlt alacaklıların alacakları toplamını, satış ve paylaştırma giderlerini geçmesi ve artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin yüzde 40'ım bulması lazımdır. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmiri edilen kıymetin yüzde 20'si nispetinde Türk Lirası peşin para veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir. Alıcıya istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verllebilir.1/2 Tapu alım harcı, damga vergisi ile KDV, alıcıya aittir. Birikmiş vergiler satış bedelinden Ödenir.

3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin bu taşınmaz üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler île on beş gün içinde memurluğumuza bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaştırmadan hariç bırakılacaktır.

4- Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse icra İflas Kanununun 133 üncü maddesi gereğince İhale feshedilir, iki ihale arasındaki farktan ve yüzde 10 faizden alıcı ve kefiller mesut tutulacak ve hiç bir hükme hacet kalmadan kendilerinden tahsil edilecektir.

5- Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatmı kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarasıyla memurluğumuza başvurmaları gerekmektedir.

İş bu ilan tebligat yapılamayan ilgililere tebligat yerine kaim olmak üzere ilan olunur.
09/06/2011

Kayseri Satış Memurluğu tarafından verilen ilan

Münevver Danış/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön