02 / 05 / 2024

Kayseri'nin yeni yerleşim yeri Zümrüt'te yol çalışmaları devam ediyor!

Kayseri'nin yeni yerleşim yeri Zümrüt'te yol çalışmaları devam ediyor!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, yeni yerleşim yerlerine taşınanların hayatını kolaylaştırmak, yaşanabilir mekanlar kurmak için yeni yollar açmaya, mevcutları yenilemeye, ulaşımını kolaylaştırmaya devam ettiklerini söyledi....




Başkan Bekir Yıldız, Kocasinan Belediyesi sınırlarındaki imar hareketinin büyük ivme kazandığını, yeni konut inşaatlarının da yoğun biçimde arttığının altını çizerek, “Zümrüt, bugün hızla gelişen, her çeşit yapılaşmalarıyla ön plana çıkan bir mahallemizdir. 3 yıl öncesine kadar burada tarla olan yerlerde bugün 14 katlı asansörlü, doğalgazlı, ısı yalıtımlı binalar yükseliyor. Zümrüt'te yeni bir şehir kurduk” dedi. 


Zümrüt Mahallesi’ndeki süratli ve imarlı yapılaşmanın sevindirici bir gelişme olduğunu vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, “3-4 ayda bir Zümrüt Mahallesi’ne yeni bir ulaşım arteri ekliyoruz. Burada sürekli alt yapı, stablize, bordür, yaya yolu ve araç yolu yaparak asfalt kaplıyoruz. Mevcut yolları da elden geçirip yıprananları yeniliyoruz. Zümrüt Mahallesi'ni zümrüt gibi süslüyoruz. Son yaptığımız sokak yenileme çalışmaları için 300 bin lira harcama yapıldı. Vatandaşlarımız güle güle kullansın” dilekleriyle konuşmasını bitirdi. 


Cihan


Geri Dön