05 / 05 / 2024

Kazablanka, Fas İkili İş Görüşmeleri Programı 4-7 Ekim'de!

Kazablanka, Fas İkili İş Görüşmeleri Programı 4-7 Ekim'de!

İstanbul Dünya Ticaret Merkezinin bölgesel ticaret odalarının desteği ile 04-07 Ekim 2016 tarihleri arasında Fas’ın Kazablanka şehrinde düzenleyeceği dört günlük İkili İş Görüşmeleri programı, Kuzey Afrika’ya açılmak isteyen ihracatçı firmalarımız için önemli fırsatlar sunuyor.



İstanbul Dünya Ticaret Merkezinin bölgesel ticaret odalarının desteği ile 04-07 Ekim 2016 tarihleri arasında Fas’ın Kazablanka şehrinde düzenleyeceği dört günlük İkili İş Görüşmeleri programı, Kuzey Afrika’ya açılmak isteyen ihracatçı firmalarımız için önemli fırsatlar sunuyor. Programa katılan firmalar Fas firmaları ile ikili görüşmeler yapacak, ziyaret programlarına katılacak, ülkenin önemli ticari aktörleri ile networking yapma imkanı bulacak, öğle ve akşam yemeklerine katılacaklar. İkili İş Görüşmeleri Programı Gıda, İnşaat ve Tekstil sektörlerini kapsamakta.


İstanbul Dünya Ticaret Merkezi Türk iş Dünyasına yeni pazarlar ve yeni hedefler oluşturmak için çalışmalarına bütün hızıyla devam etmekte. Bu amaçla dünyanın çeşitli ülkelerinde düzenlenen İkili İş Görüşmeleri Forumlarına Türk firmalarını götürülüyor. Bir milyardan fazla nüfusu içinde barındıran, yer altı ve yer üstü kaynakları, ucuz iş gücü, yükselen alım talebi ile dünyadaki önemli ekonomik aktörlerin ilgisini çeken Afrika kıtası, batı pazarlarında zorlanan firmalarımız için yeni bir İhracat kapısı olabilir. Özellikle Arap kökenli, Fransızcanın ikinci dil olduğu Magrip bölgesi hızla gelişen ekonomisi ve doğal kaynakları ile firmalarımız için yeni bir cazibe alanı oluşturuyor.




Geri Dön