15 / 05 / 2024

Kelepir arsa arayanlar bu habere hemen bakın! Milli Emlak'tan her bütçeye uygun arsa satışı başladı

Kelepir arsa arayanlar bu habere hemen bakın! Milli Emlak'tan her bütçeye uygun arsa satışı başladı

Bursa Nilüfer ilçesinde Milli Emlak aracılığı ile yapılacak arsa satışıyla alakalı ayrıntılar açıklandı. Milli Emlak, Bursa Nilüfer'de 2 bin 450 TL karşılığında arsa satışı yapacağını ilan etti. Satışa ait ayrıntılar haberimizde.



Milli Emlak'ın temel görevleri arasında devletin mülkiyetindeki arazi, bina ve diğer taşınmaz varlıkların yönetimi, devri, tahsisi, kiralanması, satışı ve değerlendirilmesi yer alır. Kurum, bu işlemleri yürütürken, kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılmasını sağlamayı hedefler.

Milli Emlak, kamu kurumları, belediyeler, devlet üniversiteleri ve diğer kamu kuruluşları için taşınmaz malzeme tahsis etme sürecinden sorumludur. Bu kapsamda, taşınmaz varlıkların kiralanması, satın alınması veya devredilmesi gibi işlemleri yönetir.

Kelepir arsa arayanlar bu habere hemen bakın! Milli Emlak tan her bütçeye uygun arsa satışı başladı

Milli Emlak aynı zamanda kamu kurumları arasındaki taşınmaz malzeme takasını da koordine eder. Örneğin, bir kamu kurumu bir taşınmaz varlığa ihtiyaç duyuyorsa, Milli Emlak bu talebi karşılamak için başka bir kamu kurumunun sahip olduğu uygun bir taşınmaz varlığı kullanabilir.

Milli Emlak'ın faaliyetleri arasında taşınmaz değerleme, tapu işlemleri, kamulaştırma işlemleri ve taşınmazların envanterinin tutulması da yer alır. Ayrıca, Milli Emlak, devletin mülkiyetindeki taşınmaz varlıkların korunması ve geliştirilmesi için stratejiler belirler ve politika önerilerinde bulunur.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan evlenecek çiftlere dev müjde! Başvurana faizsiz 150 bin TL verilecek

TÜİK senelik hizmet üretici fiyat endeksi verilerini açıkladı

Ünlü ekonomistin yorumu herkesi şok etti! 1 dolar işte tam bu kadar olacak

 


Geri Dön