03 / 05 / 2024

Bu habere hemen bakın! Başvuran herkese 1.611 TL ödeme yapılacak!

Bu habere hemen bakın! Başvuran herkese 1.611 TL ödeme yapılacak!

Ekonomik sıkıntılardan oluşan alım gücünün düşmesi üzerine Bakanlıklardan yapılan destek ödemeleri herkes tarafından araştırılıyor. Bir destek te Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı için yapıldı. Tüm öğrencilerin yüzünü güldüren destek için şatlar nedir merak edenler haberimize hemen bakın.



 

ÖĞRENCİLERİN YÜZLERİ GÜLÜYOR

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yeni bir projeyle tekrar gündeme geldi. Bakanlık aracılığı ile yapılan açıklama gereğince projenin öğrencilerin  gereksinimlerini karşılamasına yönelik yapıldığı ifade edildi. Velilerin PTT'ye başvuru yaparak 1.611 TL peşin desteği alabileceği ilan edildi. Ödemeler ilkokul ortaokul lise ve üniversite öğrencileri için geçerli olmaktadır.

Bu habere hemen bakın! Başvuran herkese 1.611 TL ödeme yapılacak!


BAKANLIK TÜM DETAYLARI AÇIKLADI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığı ile sunulan yeni projeye başvurular PTT vesilesi ile yapılmaktadır. Başvurusu onaylanan aileler bakanlık aracılığı ile  PTT şubelerine yatırılan ödemelerden faydalanabiliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yapılan kampanyanın çocukların eğitim fiderlerini karşılayabilmesi adına yeni bir proje olduğunu ifade etti. Başvuruların e-devlet sistemi aracılığı ile de yapılabileceği söylendi. Bu kapsamda TC kimlik numarası ve e-devlet şifresi ile sisteme giriş yaptıktan sonra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sayfasına geçiş yaparak başvuru talebini oluşturabilirsiniz. Açılan sayfa üzerinden hizmet ön başvuru formunu doldurarak başvuru işlemlerini tamamlayabilirsiniz. Bakanlık tarafından yapılan inceleme doğrultusunda uygun görülen aileler
 her ay düzenli olarak 1.611 TL ödeme alabilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön