30 / 04 / 2024

Keleşoğlu İnşaat enerji sektörüne giriyor!

Keleşoğlu İnşaat enerji sektörüne giriyor!

Autopia projesinin sahiplerinden olan Keleşoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş, kurduğu Keleşoğlu Emlak Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ ile enerji sektörüne adım attı



Londra'da Avrupa'nın en iyi karma mimarisi ödülünü alan Autopia projesinin sahiplerinden Keleşoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş, kurduğu Keleşoğlu Emlak Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ ile enerji sektörüne adım attı.
Şirket adresini Şenlikköy Mahalesi Harman Sokak Flyinn AVM no 48/56 Florya İstanbul Olarak gösteren Mustafa Keleş, şirketin İTO kaydını ve ana sözleşmenin tescilini 12 Kasım 2010 tarihinde gerçekleştirdi.
Şirket sermayesini 500 bin TL olarak gösteren Mustafa Keleş, ticari faaliyet olarak konut inşaatı yaparken ikamet amaçlı her çeşit binanın inşaatı, üzerinde inşaat yapmak veya 3. kişilere yaptırmak amacı ile arsa ve araziler almak, satmak, aracılık yapmak olarak özetlenen diğre işlerine yapabilecek. Ayrıca ana sözleşmede yazılı olan diğer işlerde gerçekleştirilebilecek.
Şirketin yönetim kurulu başkanlığını Mustafa Keleş üstlenirken,yardımcılığını oğlu Fuat Keleş yerine getirecek. Dursun Keleş’te üye sıfatı ile yönetim kurulunda yer alacak.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön