17 / 05 / 2024

Kempinski Residences Balmumcu'da teslimler 2024'te!

Kempinski Residences Balmumcu'da teslimler 2024'te!

Yemyeşil bir vadide, 30 bin metrekare büyüklükteki geniş bir arazide konumlanan Kempinski Residences Balmumcu, 5 modern binaya yayılan 155 rezidansa ve 11 seçkin villaya sahip. Projede konut teslimlerinin 2024'te yapılması planlanıyor.



Kempinski Group CEO'su ve Kempinski AG Yönetim Kurulu Başkanı Bernold Schroeder, konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulun ve “Kempinski 30 yılı aşkın bir süredir İstanbul'da bulunuyor ve bu güzel şehrin kalbimizde özel bir yeri var. Bu güzel, lüks rezidans koleksiyonunu yönetmekle görevlendirilmek, Kempinski'nin İstanbul'da sahip olduğu büyük önemin ve şehirdeki uzun vadeli ortağımız Astaş Holding ve Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerinden biri olan Yapı-Yapı ile olan ilişkimizin gücünü yansıtıyor" diye konuştu.

Kempinski Residences Balmumcu, rahatlığın hedeflendiği ve özenle tasarlanan eşi benzeri olmayan, zeminden tavana uzanan camlarından her birinin eşsiz Boğaz ve İstanbul silueti manzarası sunan, çok sayıda konfigürasyonu bulunduran 155 rezidanstan meydana geliyor. Dubleks Roof Penthouses şeklinde daha büyük metrekareleri bulunan rezidanslarda da, çift yönlü camlara ve cömert panoramik balkonlar ve çift yönlü pencereler bulunurken; Bahçe Dubleks rezidanslarda geniş dış mekanlar ve özel havuzlar yer alıyor. 

Mat bronz ve şampanya rengi metal aksanları, eşe parke zeminler, nötr tonlar ile iç mekanlar şık, modern ve zamansız dizayne dilerek bütün hale gelen alanlar oluşturuldu. Son teknoloji araçlarla donatılan tam donanımlı mutfakları, özel balkonları ve küvetli mermer banyolarıyla, Kempsinki; megakent İstanbul'daki en lüks konut projelerinden biri şeklinde belirtiliyor.

Kempinski Residences Balmumcu da teslimler 2024 te!

Rezidans Lounge, konut sahiplerine stresten uzak kalmak ve dinlenebilmek amacıyla ferah bir alan sağlarken aynı zamanda komşuları buluşturan projedeki zengin sosyal alanlardan yalnızca biri olarak ön plana çıkıyor. Dışarıda, 24 bin metrekareyi aşkın yeşil alan alırken; aynı zamanda, yüzme havuzu ve Vitamin Bar, özel bir çocuk havuzu, küçüklerin diğer sakinlere rahatsızlık vermeden oyun oynayabileceği çocuk oyun alanına yer veriliyor. Diğer imkanlar da; son teknolojiyle donatılan ve tasarlanan özel spor salonu, 24 saat güvenlik hizmeti, vale park hizmeti, kuru temizleme ve çamaşırhane olanakları, havaalanı transferleri ve sekreterlik hizmetleri gibi ek hizmetler gerçekleştiren Residence Concierge yer alıyor.

Merkezi lokasyonuyla dikkat çeken Kempinski Residences Balmumcu, İstanbul'da lüks butiklerin ve restoranların yer aldığı Zorlu Center’a, çeşitli ulaşım bağlantılarına ve hareketli gece hayatı ve alışveriş noktalarına yakınlığıyla ideal bir lokasyonda yükseliyor. 

Kempinski Residences Balmumcu, Kempinski'nin yönettiği ve Astaş Holding’e ait olan Kempinski Residences Astoria, Kempinski Residences Bellevue ve Macka Residences by Kempinski rezidans projeleri ve ayrıca da  Boğaz kıyısında bulunan efsanevi Çırağan Palace Kempinski İstanbul saray resortun  arasına ismini yazdıracak. 

Kempinski Residences Balmumcu'nun inşa çalışmalarına start verildi ve ilk konut teslimlerinin 2024 yılının başlarında yapılması planlanıyor.

San Clemente Palace Kempinski Otel’in açılışı ertelendi!


Geri Dön