02 / 05 / 2024

Kenara 1 dolar alıp atanlar çabuk bakın! Bayramda dolar bakın ne kadar oldu? Son dakika dolar kuru 9 Temmuz 2022

Kenara 1 dolar alıp atanlar çabuk bakın! Bayramda dolar bakın ne kadar oldu? Son dakika dolar kuru 9 Temmuz 2022

Dolar kurundaki son dakika verileri bayram da merak edilip araştırılıyor. Kenara 1 dolar alıp atanlar dikkat! Bayramda dolar ne kadar oldu? İşte son dakika dolar kuru 9 Temmuz 2022...



Piyasaların merakla beklediği ABD tarım dışı istihdam verileri dün belli oldu. Dün saat 15:30'da ABD’de tarım dışı istihdam artışı verileri açıklandı. ABD'de haziranda tarım dışı istihdam artışı 372 binle beklentileri aştı. İşsizlik oranı yüzde 3,6 düzeyinde kaldı. Bu verilerin ardından piyasalarda hareketlilik başladı.

Peki dolar bugün ne kadar oldu? Dolar kaç TL? Kenarda 1 doları olanlar çabuk bakın! İşte 9 Temmuz 2022 dolar kuru...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön