16 / 06 / 2024

Kendi mutfağınızın şefi siz olun! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Kendi mutfağınızın şefi siz olun! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Mutfakta çok zaman harcıyorum diyenler için Bosch, üç boyutlu karıştırma teknolojisine sahip mutfak makinesi ile karşımıza çıkıyor. Cihaz otomatik park özelliği ile hazneye ekstra bir şeyler ekleme imkanı sunuyor.



Kendi mutfağınızın şefi siz olun! 12 Şubat 2023 fiyat listesi
Ev hanımlarının en çok vakit geçirdiği yer mutfaklardır. Vakitlerini daha değerli kılan ve zamandan da tasarruf ettiren ürün için ev hanımları bir arayış içine girdi. Kendi mutfağının şefi olmak için karşısına bir çok teknik ayrıcalığa sahip Bosch mutfak makinesi çıkmaktadır.

Geniş ve kullanışlı karıştırma haznesi

Mutfak makinesi 3.9L hacme sahip üstün kaliteli paslanmaz çelik karıştırma haznesi hem az hem çok miktardaki karışımlar için  uygunur.Geniş kapasiteli hazne içinde 2.7 kg'ye kadar kek karışımı; 1.9 kg'ye kadar hamur karışımı hazırlanabilir.

3 boyutlu karıştırma teknolojisi

Mükemmel sonuçlar için tüm malzemelerin homojen karışması gerekir. 3 boyutlu karıştırma özelliği, karıştırma uçlarının 3 farklı yönde hareket ederek karışımın yanlardan, tabandan ve haznenin merkezinden toparlanmasını sağlayarak homojen ve yüksek hacimli bir karışım elde etmenizi sağlar.

 Kendi mutfağınızın şefi siz olun! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

7 hız ayarı sayesinde hızlı ve kolay hazırlama

Her aksesuar için farklı hız ayarını kullanmak gerekir. 7 farklı hız seviyesi sayesinde OptiMUM tariflerinizi hızlı, kolay ve dilediğiniz gibi hazırlamanıza olanak tanır. Daha fazla hıza ihtiyacınız olan tariflerde pulse fonsiyonu ile çok daha hızlı sonuç elde edebilirsiniz.

Otomatik park pozisyonu sayesinde kolay malzeme ekleme

Adım adım malzeme eklemeyi gerektiren tarifler artık çok kolay: otomatik park pozisyonu sayesinde hamur aksesuarları karıştırma haznesinin arkasında durarak kolaylıkla malzeme eklemenize olanak tanır.

Peki mutfak makinesinin dikkat çeken diğer özellikleri neler ve ne kadara satılıyor ? 


Geri Dön