05 / 05 / 2024

Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası'na 122 bin başvuru geldi!

Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası'na 122 bin başvuru geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası'na ilişkin olarak yaptığı açıklamada Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası'na 122 bin başvuru geldiğini söyledi.



"Dükkanınızı dönüştürün, yarısı devletten diyeceğiz"

Yaptığı açıklamada İlk Evim İş Yerim" kampanyasıyla ilk etapta 10 bin olmak üzere toplam 50 bin sanayi dükkanını esnafa kazandıracaklarını dile getiren Bakan Murat Kurum, "Şu an bulunduğumuz Çakmak Bölgesi Küçük Sanayi Sitesi 3 bin dükkanın yer aldığı ve 17 bin kişiye rızık kapısı olan bir yerdir. Bu sanayi sitesi, ilçe merkezinde kalmış, acilen dönüşmesi gereken bir bölge. Bu noktada sanayi esnaflarının bizden istek ve talepleri var. Biz de bu taleplere yanıt veriyor, buradan müjdemizi veriyoruz. Çakmak Bölgesi Küçük Sanayi Sitemizi yenileyeceğiz," dedi.

Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası na 122 bin başvuru geldi!

Açıklamasında Çakmak Bölgesi Küçük Sanayi Sitesi'ni 'Yarısı Bizden Kampanyası'na dahil edeceklerini söyleyen Bakan Murat Kurum, "Siz dükkanınızı dönüştürün, yarısı devletten diyeceğiz. Bittiğinde burası, bir sanayi sitesinden çok, bir sanayi kompleksi, yeni bir yaşam merkezi olacak." dedi.

Murat Kurum'dan işçilere ev müjdesi!

İstanbul’da boş konut sayısı 400 bini geçti!

Türkiye’de konut ve kira krizi ürkütücü boyutlara ulaştı!


Geri Dön