27 / 04 / 2024

Murat Kurum'dan işçilere ev müjdesi!

Murat Kurum'dan işçilere ev müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada işçilere yönelik bir konut projesinin çalışmalarının yürütüldüğünü dile getirdi. Kurum, "Evleri olmayan işçi kardeşlerimiz için yeni yapacağımız yerlerde onların uygun şartlarda ev sahibi olabilmelerini sağlayacağız" diye k



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Murat Kurum, Ümraniye'deki DES Sanayi Sitesi'nde gerçekleştirilen Sanayi Buluşmaları programındaki konuşmasında, artık tüm dünyada sanayide baş döndürücü bir dönüşüm süreci başladığını, sanayide mevcut potansiyelin kullanılması kadar, çevreyi koruyan, üretimin sürdürülebilirliğini sağlayan adımlar atmanın da önemli hale geldiğini dile getirdi.

Verilen detaylara göre, AK Parti hükümetleri döneminde sanayide büyük atılım yapıldığını dile getiren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Murat Kurum, bugün sanayisini gözeten, koruyan, kollayan, adeta pamuklara saran bir iktidar olduğunu belirterek, "Çünkü, yine şunu çok iyi biliyoruz ki, üreten alıp yürür, üretmeyen ise yerinde durur." dedi.

Murat Kurum dan işçilere ev müjdesi!

"SANAYİDE YEŞİL DÖNÜŞÜM"

Verilen detaylara göre, Avrupa Birliği'nin "Sanayide Yeşil Dönüşüm" diyerek Türkiye gibi ihracatçı ülkelere bazı zorunluluklar getirdiğini dile getiren Bakan Kurum, önümüzdeki dönemde sanayicilerin birinci gündeminin yeşil dönüşüm olacağını belirtti.

Açıklamasında bu dönüşümü hızlandırmak adına sanayicinin yanında olduklarını kaydeden Bakan Kurum işçilere de ev müjdesi verdi.


Geri Dön