28 / 04 / 2024

Keskin görünümlü Yamaha R7 14 Ekim 2022 fiyat listesi!

Keskin görünümlü Yamaha R7 14 Ekim 2022 fiyat listesi!

Keskin görünümlü Yamaha R7 fiyatları ne kadar? İşte Yamaha R7 14 Ekim 2022 fiyat listesi...



20 yılı aşkın süredir binlerce sürücüye heyecan verici bir deneyim yaşatan Yamaha R-Serisi modelleri yeni nesil sürücülerin de dikkatini çekiyor. 

Keskin görünümüyle de sürücülerin yeni gözdeleri arasında yer almaya aday olan hızlı, çevik ve şık Yamaha R7, spor performansı günlük eğlenceyle buluşturuyor.

Keskin görünümlü Yamaha R7 14 Ekim 2022 fiyat listesi!

A&S debriyajlı canlı 689 cc CP2 motor, pistte ve yolda heyecan verici gerçek bir sürüş deneyimi için yüksek torklu hızlanma sağlarken, son derece dar ve aerodinamik gövde, güçlü bir orta LED farın yer aldığı agresif bir çift gözlü ön tasarımla da dikkat çekiyor. Keskin arka kuyruk ve derin tasarımlı depo, saf R-Serisi genleriyle şekillendirilirken, söz konusu motosikletin yüksek teknik özellikli frenleri ve süspansiyonu, viraj alma ve frenlemede de optimum kontrol sağlıyor. 

R7'nin ön tasarımı R seri modelleri içinde en kompakt olanı olarak belirtiliyor ve bu sayede yüksek aerodinamik verim de sağlıyor. Ayrıca buna ek olarak gidon, sürücü ayak basamakları ve sele pozisyonu hem konforlu hem de sportif bir sürüş pozisyonu sağlıyor.


Geri Dön