28 / 04 / 2024

Kia Ceed serilerinde Şubat zammı var mı? İşte 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Kia Ceed serilerinde Şubat zammı var mı? İşte 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Ebat ve ağırlık olarak otobanların en çok tercih edilen araçlarından Kia'nın Ceed serisi yine gözde olarak 2023'te de devam ediyor. Peki 13 Şubat 2023 fiyat listesi nedir?



Kia Ceed Sportwagon'un (SW) cesur atletik dış görünümü ile cömert iç tasarımının birleşimi, mükemmel bir modern aile aracıdır. Kia Ceed SW'nin keyfini çıkarmanın yenilikçi teknolojisinden olağanüstü konforuna ve geniş iç hacmine kadar pek çok yolu vardır.

Tek dokunuşla katlanan arka koltuklar ve iyi yerleştirilmiş bagaj bölmeleri sayesinde, Kia Ceed SW yalnızca araçtaki herkes için alan sunmakla kalmaz, aynı zamanda bagaj kapasitesi de alanı sizin için çalıştıran segmentteki en iyilerden biridir.

Dış dizayn

Kia Ceed SW, hatchback tasarımını, krom çerçeveli camları ve arkadaki ve bagaj kapağındaki meraklı gözlerden gizleyen gizlilik camını tamamlayan alçak ve şık bir profille birleştiriyor.

Yüksek teknolojiyi çarpıcı bir tasarımla birleştiren Kia Ceed SW, tam LED farlara ve "Ice-Cube" LED Gündüz Farlarına, sis lambalarına ve 17" Alaşım Jantlara (sınıf derecesine bağlıdır) sahiptir. Seçebileceğiniz mükemmel Kia'yı sizin için oluşturun sekiz dış renk.

İç Tasarım ve Özellikler

Yüksek kaliteli premium döşeme, sürüş deneyiminizi olabildiğince konforlu hale getirmek için sürücü koltuğu yükseklik ayarlayıcısı ile uçaktaki tüm yolculara konfor sağlar.

Soğuk günlerde Kia Ceed SW, ısıtmalı ön ve arka koltuklar ve direksiyon simidi (eğime bağlı olarak) ile yolculuğunuza konforlu bir şekilde başlamanıza yardımcı olur.

Kia Ceed serilerinde Şubat zammı var mı? İşte 13 Şubat 2023 fiyat listesi


Kia HB (Hatcback)

Kia Ceed'in bu nesli Ocak 2018'den itibaren üretiliyor. Bu neslin 8 modifikasyonu hakkında bilgi verebiliriz. Araba sadece önden çekişli olarak mevcuttur. Bu Kia, 1,0 ila 1,4 litre hacme ve 100 ila 140 beygir gücüne sahip üç benzinli motorla ve 1,6 litre deplasmana ve 115 ila 136 beygir gücüne sahip iki dizel motora sahiptir . Araç hem manuel (5 versiyon) hem de otomatik (3 versiyon) vites kutusuyla sunuluyor 

Kia Ceed'in boyu 431 cm olup orta boy bir araçtır. Karşılaştırma için - Kia Ceed , Volkswagen Golf hatchback'ten yaklaşık 6 cm daha uzun , ancak Ford Focus hatchback'ten 5 cm daha kısa .

Bu Kia, ortalama fiyat grubundadır - (Letonya'da) yaklaşık 17 000 € karşılığında satın alınabilir. Aşağıda Kia Ceed fiyatları ve  maliyetleri hakkında daha detaylı bilgi bulacaksınız .

Kullanıcı incelemelerinde Kia Ceed, benzer yaştaki otomobiller için ortalama puan olan 8.3 dikkate alındığında nispeten düşük olan ortalama notu 6.0 aldı (10'dan). Peki 13 Şubat 2023 fiyat listesi nedir?


Geri Dön