12 / 05 / 2024

Kia Niro serisinin yeni fiyat listesi belli oldu! Niro serisine zam geldi mi?

Kia Niro serisinin yeni fiyat listesi belli oldu! Niro serisine zam geldi mi?

Kia, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada tüm modellerinin fiyat listesini güncellediğini duyurdu. Bu kapsamda Niro serisinin yeni fiyatı merak edilmeye başlandı. Peki, Kia Niro serisinin yeni fiyatı ne kadar? İşte detaylar...



Son dönemdeki sürdürülebilirlik anlayışı ile beraber otomotiv dünyası da elektrikli ve hibrit araçlara ağırlık vermeyi sürdürüyor. Kia da güçlü mühendisliği ile gelişmiş modeller sunmaya devam ediyor. Yeni Kia Niro ise hem hibrit hem de elektrikli versiyonu ile beraber Türkiye’de satışa sunuldu.

Yeni Niro, elektrikli araca geçmeyi tercih eden ve SUV seven sürücüler için ideal bir seçenek gibi görünüyor. Araç, şık dizaynı ve yeni jenerasyon teknolojileri ile beraber kullanıcıyı her yönden memnun edebilecek düzeyde. 

 Kia Niro serisinin yeni fiyat listesi belli oldu! Niro serisine zam geldi mi?

AİLENİN YENİ ÜYELERİ: NİRO HİBRİT VE NİRO EV

Kia, yeni otomobili Niro ile iddiasını ortaya koyuyor. Bu otomobil, hibrit ve tam elektrikli olmak üzere iki farklı biçimde üretiliyor. Bunun yanı sıra bu model, SUV sınıfında yer alıyor. Bu ayrıntılar nedeniyle pek çok farklı sürücü profiline hitap etmeyi başarıyor.

Bu aracın SUV modelleri sportif C sütunu dizaynı ile de göze hitap ediyor. Aurora pearl siyah renk opsiyonu bulunan C sütunu, söz konusu otomobile sportif bir karakter kazandırıyor. Dış mekanda dinamik kapı dizaynı, iç mekanda ise biyo-sentetik deri koltuklar dikkat çekiyor.

Peki, Kia Niro serisinin teknik özellikleri neler? Yeni fiyatı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön