02 / 05 / 2024

Kia XCeed fiyatlarında Haziran fırsatları! En ucuz Kia XCeed fiyatları ne kadar? İşte 22 Haziran 2022 fiyat listesi...

Kia XCeed fiyatlarında Haziran fırsatları! En ucuz Kia XCeed fiyatları ne kadar? İşte 22 Haziran 2022 fiyat listesi...

Kia XCeed'in Haziran'a özel fiyatları resmen belli oldu! Yeni zamlardan önce XCeed Haziran fırsatlarını kaçırmayın! Peki, Kia XCeed fiyatları ne kadar? İşte 22 Haziran 2022 fiyat listesi...



Kia XCeed, projeksiyon tipi LED ön farları, 18 inç alüminyum alaşım jantları, elektrikli açılabilir yarı panoramik cam tavanıyla dikkat çekiyor. Kia XCeed'de elektrik kontrollü, ısıtmalı ve katlanabilir yan aynalar, elektrikli ve hafızalı bagaj kapağı, LED arka far özellikleri bulunuyor. 

10,25 inç dokunmatik ekranıyla ilgi odağı olan Kia XCeed, direksiyondan kumandalı multimedya sistemi, 12,3 inç dijital gösterge bilgi ekranı, otomatik kliması ve sürüş modu seçimiyle rahat bir ortam sağlıyor.

Kia XCeed fiyatlarında Haziran fırsatları! En ucuz Kia XCeed fiyatları ne kadar? İşte 22 Haziran 2022 fiyat listesi...Kia XCeed, inci siyah, inci beyaz, Aytaşı gri, fırtına gri, gökyüzü mavi, manyetik kırmızı ve kuantum sarı olmak üzere toplam 4 farklı renk seçeneğiyle kullanıcıların beğenisine sunuuyor.

Kia XCeed'lerde, sürüş modu seçimi, yağmur sensörtü, anahtarsız giriş ve çalıştırma, elektrikli direksiyon, deri koltuklar, Apple Carplay desteği, 8 adet hoparlör, geri dönüş kamerası, elektrikli park preni gibi teknoloji özellikleri yer alıyor.

Peki, Kia XCeed fiyatları ne kadar? İşte 22 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön