01 / 05 / 2024

Kia yeni Cerato'ya 40.000 TL Şubat zammı! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Kia yeni Cerato'ya 40.000 TL Şubat zammı! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Kia Cerato Şubat ayında da fiyatı merak edilen araçlar arasına girdi. 7 vitesli yollara hakim araç ile alakalı tüm detaylar haberimizde. Peki Kia Cerato'nun Şubat ayı fiyatları ne kadar?  İşte Kia Cerato 10 Şubat 2023 fiyat listesi...



2023 Kia Cerato serisi , 18 ay önce piyasaya sürülen 2022 modeli için orta yaş makyajının ardından yeni model yılına değişmeden giriyor.

S, Sport ve Sport+ modelleri, altı vitesli otomatik şanzımana ve önden çekişe bağlı 112kW ve 192Nm'lik 2.0 litrelik turbo olmayan dört silindirli benzinli motorla çalışır .GT'yi seçmek, 150kW ve 265Nm geliştiren 1.6 litrelik turboşarjlı benzinli dört silindirli bir motor ekler, yedi vitesli çift kavramalı otomatik şanzıman ve önden çekişli sürüş, arkada sunulan çok bağlantılı bağımsız süspansiyon ve spor direksiyon ve süspansiyon ayarı.


Cerato S'deki standart özellikler arasında jant kapaklı 16 inç çelik jantlar, otomatik halojen farlar, kablosuz Apple CarPlay ve kablosuz/kablolu Android Auto özellikli 8,0 inç dokunmatik ekran, kumaş koltuklar, altı hoparlör, manuel klima ve plastik direksiyon bulunur.

Otonom acil frenleme (AEB) - kameralara dayalı ve araba ve yaya algılamayı içerir - şeritte kalma asistanı, şerit takip asistanı, hız sabitleyici,lastik basıncı izleme ve altı hava yastığı ile birlikte standarttır.Ancak S veya tek kademeli Sport'ta uyarlanabilir hız sabitleyici, kör nokta izleme veya arka çapraz trafik uyarısı almak için, alıcıların Güvenlik Paketi'ni (1000 ABD doları artı yol maliyeti/1500 ABD doları arabayla gitme) seçmesi gerekir. ayrıca araba, yaya ve bisikletli algılama özelliğine sahip radar tabanlı bir AEB sistemi içerir.

Kia yeni Cerato ya 40.000 TL Şubat zammı! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Sport'a geçiş  17 inç alaşım jantlar, dahili uydu navigasyonlu daha büyük 10,25 inç dokunmatik ekran (ancak yalnızca kablolu Apple CarPlay ve Android Auto), DAB dijital radyo, suni deri ekler. kırpılmış direksiyon simidi, otomatik yukarı/aşağı sürücü camı ve daha fazlası.

Sport+, Güvenlik Paketinin içeriğini (aşağıdaki listelerde ayrıntılı olarak açıklanmıştır) artı suni deri koltuk döşemesi, ısıtmalı ön koltuklar, anahtarsız giriş ve butonla çalıştırma, sedan için güç destekli bagaj kapağı, otomatik kararan arka kısım ekler. -görünüm aynası ve daha fazlası.

 


Geri Dön