29 / 04 / 2024

Kilia Şile Konakları!

Kilia Şile Konakları!

Firma: İmsa İnşaat

Proje: Şile Kilia Konakları

104 adet konaktan meydana gelen Kilia Şile Konakları, İstanbul Şile'de İmsa İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. İçerisindeki AVM'nin 2015 yılının Haziran ayında açılacağı projede satışlar devam ediyor...



Satış sürecine devam edilen Kilia Şile Konakları,  İmsa İnşaat  projesi olarak yaşama geçiriliyor. Yatırım bedeli 100 milyon dolar olarak belirlenen projede banka kredisi ile konuy sahibi olmak mümkün.


Teslimlerin 36 ay sonra gerçekleşmesi planlanan Şile Kilia Konakları nerede sorusuna İstanbul-Şile cevabı veriliyor. Fiyatların 650 bin dolardan başlangıç gösterdiği projede AVM'de yer alıyor.


Kilia Şile Konakları sosyal alanları arasında; spor alanları, açık - kapalı yüzme havuzu, piknik alanları, bisiklet ve yürüyüş yolları, otopark, güvenlik bulunuyor. Projede 104 adet konak yer alıyor.


Kilia Şile Konakları!


Kilia Şile Konakları satılık daire alanları 300 metrekaren başlayıp, 500 metrekareye kadar yükseliyor. Projede yer alan konaklar; Yeşil Mercan Konakları, Sarı Çınar Konakları ve Mavi Kale Konakları olarak isimlendiriliyor.


Kilia Şile Konakları lokasyon olarak; limana 600 metre uzaklıkta yükseliyor. Projenin içerisinde yer alan AVM'nin 2015 yılının Haziran ayında açılması öngörülüyor.


Şile Kilia konakları adres: Çavuş Mah. Bayrak Cad. No: 6 Şile - İstanbul


Kilia Şile Konakları iletişim:

Telefon: 0216 712 16 47

Web adresi: http://www.kilia.com.tr/  

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön