28 / 04 / 2024

Kınık Yayakent Köprüsü ulaşıma açıldı!

Kınık Yayakent Köprüsü ulaşıma açıldı!

Kınık'ta Aralık ayında etkili olan aşırı yağış sonucu Yayakent Mahallesi Kırgeçit Deresi üzerinde bulunan ayakları zarar görüp ulaşıma kapanan köprü, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun talimatıyla yeniden yapılarak menfez geçişi ulaşıma açıldı.




Kınık'ta Aralık ayında etkili olan aşırı yağış sonucu Yayakent Mahallesi Kırgeçit Deresi üzerinde bulunan ayakları zarar görüp ulaşıma kapanan köprü, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun talimatıyla yeniden yapılarak menfez geçişi ulaşıma açıldı. Köprünün Büyükşehir sorumluluğunda olmasına karşı  İzmir  Büyükşehir Belediyesi'nin köprü yapımı için yavaş kaldığını belirten Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer konuyu Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na aktardı. Bakan Eroğlu'nun talimatıyla köprünün yeniden yapımı başlatılarak ulaşıma açıldı.


Kınık Eroğlu'na minettar


Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, " Vatandaşlarımızın daha fazla mağdur olmaması için Devlet Su İşlerinin katkısıyla menfez geçişi tamamlanarak köprü kullanıma açıldı. Menfez geçişinin yapımında emeği olan başta sayın Bakanımız Veysel Eroğlu olmak üzere Devlet Su işleri Yetkilileri ve Kınık Belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.



Yeni Asır


Geri Dön