29 / 04 / 2024

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler Mart 2024'te teslim!

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler Mart 2024'te teslim!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından inşa edilen Pendik Arkatlı Evler'in teslimleri 2024 yılının Mart ayında yapılacak. 



İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından inşa edilen Arkatlı Evler projesinin inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Satışların sürdüğü Arkatlı Evler projesi, Pendik Çamçeşme Mahallesi, 11425 Ada, 15 Parsel üzerinde inşa ediliyor. KİPTAŞ Arkatlı Evler projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Mart ayında yapılması hedefleniyor. 

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler projesi kapsamındaki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden KİPTAŞ Arkatlı Evler projesinde toplamda 894 bağımsız birim yer alıyor. Arkatlı Evler projesindeki bağımsız birimlerin 604 adedi normal konut, 224 adedi home ofis, 39 adedi ticari alan, 26 adedi ise ofis.

Pendik KİPTAŞ Arkatlı Evler'in arsa alanı 42 bin 24 metrekare olarak belirtilirken, inşaat alanı ise 139 bin 829 metrekare olarak belirtildi.

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler Mart 2024 te teslim!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Pendik Arkatlı Evler projesinin önemli bir ilerleme kaydettiğini belirterek, "Mart 2024'te ilk teslimlerini yapmayı planladığımız konutlar, kaliteli malzeme kullanımı ve ferah iç yapısı ile konforlu bir yaşama kapı aralıyor." ifadelerini kullandı.

Detaylı fiyat bilgilerinin satış ofisinden öğrenildiği Pendik Arkatlı Evler projesinde 173 adet açık, 939 kapalı olmak üzere toplam 1.112 araç kapasiteli otopark da bulunuyor.

Söz konusu proje 2 adet ticari blok, 8 adet konut bloğu, 2 adet sosyal tesis binası bulunuyor.

PENDİK ARKATLI EVLER NEREDE?

Lokasyonuyla dikkat çeken KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler projesinde 760 metre uzaklıkta Pendik Ağız ve Diş Hastanesi yer alırken, 430 metre uzaklıkta da 50. Yıl Güzelyalı İlköğretim Okulu bulunuyor.

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler Mart 2024 te teslim!

CADDE BAKIRKÖY SATIŞTA

Yeni yatırımlar için düğmeye basan KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesini de satışa çıkardı. Merakla beklenen proje Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde inşa edilecek.

2 etap olarak inşa edilecek olan KİPTAŞ Cadde Bakırköy projesinin ilk etabında 8 adet bloka yer veriliyor. 

Söz konusu projenin 1. etabında 96 adet konutun bulunduğu KİPTAŞ Cadde Bakırköy projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. 

Web: http://arkatlievler.com

TOKİ Karaman Bölükbaşı kura çekilişi 11 Aralık'ta!

Balıkesir'de sanayi tesis alanı imarlı arsa satılacak!

Saruhanlı Belediyesi, Manisa'da 13 gayrimenkul satıyor!


Geri Dön