27 / 04 / 2024

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'a 30 kat başvuru geldi!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'a 30 kat başvuru geldi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesine 30 kat başvuru geldiğini söyledi.



İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran seçimlerinin birinci yıl dönümünde kamuoyunun karşısına çıktı. Başkan İmamoğlu gerçekleştirilen toplantıda KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesine 30 kat başvuru geldiğini söyledi.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap a 30 kat başvuru geldi!

“KİRA ÖDER GİBİ EV SAHİBİ OLMAYI SAĞLAYACAĞIZ”

“Sosyal konu” anlayışının kökten değiştirecek projelere başladıklarını dile getiren Ekrem İmamoğlu, “kira öder gibi ev sahibi olmak” uygulamasını hayata geçirmek için çalışmalara başladıklarını söyledi. Başkan Ekrem İmamoğlu, “Çünkü biz inanıyoruz ki, bu şehirde iyi yaşamak herkesin hakkıdır. Bu maksatla başlattığımız bin 450 civarında bağımsız bölüm ve dükkandan oluşan  Kiptaş  Silivri Konutları’na tam 30 kat başvuru geldi. Benzerlerinde asla görülmeyen bu yüksek başvuru oranı, hem projenin fianansal ve mimari açıdan doğruluğunu hem de yönetimimize olan güvenin bir kanıtı. Bundan sonra da benzeri projelerimizle halkımızın ev sahibi olmasını sağlayacağız” dedi.

KURA HEYECANI BAŞLADI

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 21 Haziran 2020 tarihinde sona erdi. Projedeki konutların kura çekimleri 26 Haziran, 27 Haziran ve 28 Haziran 2020 tarihlerinde yapılacak.

 KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesi 7 katlı 32 blok olarak inşa ediliyor. 120 ay vade imkanı sunulan projede 474 adet 2 oda 1 salon açık mutfak, 702 adet 2 oda 1 salon kapalı mutfak, 220 adet 3 oda 1 salon kapalı mutfak konut mevcut.

Modern mimari ve çevre standardıyla inşa edilecek olan KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinde konut fiyatları 228 bin TL'den başlıyor. Şehit aileleri ve sağlık çalışanları için de belirli oranda konut ayrılan KİPTAŞ Silivri 4. Etap'tan 46 bin TL peşinat ve aylık 2 bin 200 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor.

Web: https://silivri4.kiptas.istanbul/

KİPTAŞ Silivri 4. Etap kura tarihleri belli oldu!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap 25 soruda tüm detaylarıyla!


Geri Dön