11 / 05 / 2024

Kirazın fiyatı can yakıyor! Kilosu 800 TL'den satılıyor!

Kirazın fiyatı can yakıyor! Kilosu 800 TL'den satılıyor!

Yaz mevsiminin en sevilen meyvelerinden olan kirazın satışa başlaması kiraz severler tarafından merakla bekleniyor. Yılın ilk kirazı ise rekor satış ücreti ile can yaktı. Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde ilk çıkan kiraz, fiyatıyla dikkatleri üzerine çekti. Sezona iddialı bir giriş yapan kiraz, kilosu



Kirazın fiyatı can yakıyor! Kilosu 800 TL den satılıyor!

Manisa kiraz üretiminde önemli bir yere sahip

Manisa İl Tarım Müdürü Öztürk, yılın ilk kiraz hasadı olan Erkan Kiraz’ının satışı için düzenlenen törende yaptığı açıklamalarda ilin önde gelen tarımsal ürünü olan kiraz üretimine dikkat çekti. Öztürk, Manisa'nın Kuzey yarım kürenin ilk kirazını üreten şehirlerden biri olduğunu belirtti. Ayrıca, ilin toplam 48 bin 832 tonluk kiraz üretimi ile ülke genelinde 4. sırada yer aldığını vurguladı.

Öztürk, ilerleyen yıllarda kiraz üretiminin artarak devam edeceğine olan inancını da dile getirdi. Manisa'nın tarımsal potansiyelinin yüksek olduğunu ve ilin bu potansiyelini en iyi şekilde kullanarak tarımsal üretimde lider şehirler arasında yer almaya devam edeceğini ifade etti.

Meyve ve sebzedeki fahiş fiyat durdurulamıyor! Bir adet domates 6,28 TL'ye denk geliyor!

Kuru soğanın kilosunun neden bu kadar arttığı ortaya çıktı! Bakın nedenmiş?

Eriğin fiyatı cep yakıyor! Eriğin fiyatı ne zaman ucuzlayacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön