28 / 04 / 2024

Kırcami imar planı Kasım'da mecliste!

Kırcami imar planı Kasım'da mecliste!

1 / 5000 ölçekli Nazım İmar Planfnın daha önce hazırlanan Kırcami'nin 1 / 1000'lik planının taslak halinde olduğunun altını çizen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal konuyu değerlendirdi.



Başkan Uysal, Biiyiikşehir Belediyesi'nin Doğu Garajı'nda Halk Pazarı projesinin olduğunu hatırlatarak, "Bugün Meydanda yer alan Festival Çarşısı esnafı bu alana taşındıktan sonra bu yerde Balıkçı Pazarı projemizi hayata geçireceğiz. Büyükşehir'in yapacağı Halk Pazarı'nda Antalya'da yetiştirilen tarım ürünlerinin sergilenmesi yapılacaktır" dedi. 


Antalya Ticaret Borsası'nın düzenlediği '"Kent Buluşmaları'nın konuğu Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal oldu. 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planfnın daha önce hazırlanan Kırcami'nin 1/1000'lik planının taslak halinde olduğunun altını çizen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Binlik planda zayiat kesinlikle yüzde 40 limitinde olacaktır" dedi Kamusal ve yeşil alan konusu Uysal, "Ben plancı değilim ama uzmanlarıyla yaptığını toplantıda planlamayı bu şekilde yapmaları talimatını verdim. Binlik Plan Kasım belediye meclisimize gelecek ve tartışmaya açacağız. Planlamada kamusal alanlarda Okul, sağlık ocağı, spor tesisleri diğer tüm resmi kurumların yerleri, daha fazla yeşil alan bu planlamanın içerisinde yer alacaktır" şeklinde konuştu. 


Antalya İleri


Geri Dön