07 / 05 / 2024

Kırcami parselasyon dosyaları Büyükşehir'de!

Kırcami parselasyon dosyaları Büyükşehir'de!

Muratpaşa ilçesi Kırcami parselasyon çalışması dosyaları Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne teslim edildi.



Muratpaşa'da 10 mahalleyi kapsayan Kırcami parselasyon çalışması dosyaları davul zurna eşliğinde Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne teslim edildi. Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; Antalya'nın 30 yıllık sorunun çözüme ulaşmasının sevinci yaşandı.


Kırcami'nin son 30 yılını bilmeyenlerin bugün yaşanan sevinci anlayamayacaklarını ifade eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Milletin menfaati dışında hiçbir bir menfaat tanımamam' ilkesini kamu yönetiminde tam anlayamamış birileri varsa bugün burada yaşadığımız sevinci tam anlayamazlar. Kırcami imar planlarını bir çok badire atlatarak bugüne ulaştırdık" dedi.


"Sorumluluk aldık"

İmar planlarına karşı açılan davalarda bilirkişi raporları doğrultusunda değişikliğe giderek Kırcami'nin gelecek 20 yılını kurtardıklarının ifade eden Ümit Uysal sözlerine şu şekilde devam etti; "Herkes gibi 'Davaların sonucu beklensin' deseydik bu planlar 20 yıl daha kalırdı. Milletin menfaati dışında kafası karışık çevreler vardır. O çevreler siyasete etki etmeye kalkışabilir. O yüzden hep beraber dikkatle süreci takip etmemiz lazım. Plana ilişkin süreç bundan sonra onay ve askı aşamaları olarak devam edecek"


"Tek güvencem sizsiniz"

Uysal, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne planların hazırlanmasında sergilediği işbirliği dolayısıyla teşekkür etti. Uysal, "Planlar, yasal olarak nasıl olması gerekiyorsa aynen o şekilde yapıldı. Başka türlü işlere hiç girmeyiz, girilmesine de müsaade etmeyiz. Bizim gibi insanların güvencesi sizsiniz. Kamu yönetiminde düzgün, temiz çalışan siyasetçilerin sade vatandaş dışında başka güvencesi yoktur. Siz yoksanız biz de yokuz" açıklamasında bulundu. 

 


Geri Dön