17 / 05 / 2024

Kırmızı fiyatlarında zam olmayacak! Tam bir ay boyunca kırmızı et fiyatları sabitleniyor!

Kırmızı fiyatlarında zam olmayacak! Tam bir ay boyunca kırmızı et fiyatları sabitleniyor!

İstanbul'da bulunan Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği, Ramazan ayı boyunca bazı et ürünlerindeki fiyatları düşürmek için Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı yetkililerle ve Et ve Süt Ürünleri Komisyonu yetkilileriyle birlikte çalıştıktan sonra bir açıklama yaptı.



Kırmızı et fiyatlarını sabitleyecek marketler

İstanbul'da bulunan PERDER üyeleri arasında Hakmar, Bizim, Mopaş ve Çağrı marketlerinin yanı sıra Happy Center ve Anpa Gross da yer alıyor. Bu marketler Ramazan ayı boyunca kırmızı et fiyatlarını revize ederek tüketicilerin daha uygun fiyatlarla et ürünlerine erişimini sağlayacaklar.

Açıklamada, tüketicilerin bütçelerine katkı sağlamak amacıyla alınan kararın önemine vurgu yapıldı. Sabitlenen fiyatların, tüketicilerin daha uygun fiyatlarla et ürünlerine erişimini sağlayacağı ifade edildi. Ramazan ayı boyunca revize edilen fiyatlarla birlikte, tüketicilerin et ürünlerine daha uygun fiyatlarla erişebileceği düşünülüyor.

Kırmızı et fiyatlarında son durum ne? Ramazan’da zam gelecek mi?

Migros'ta kırmızı ette yüzde 10 indirim fırsatı! Kıyma 87, kuşbaşı 89, hamburger köfte 75 TL! 16 Mart 2023 fiyat listesi

Migros'ta kırmızı ve beyaz et ürünlerine çılgın yüzde 35'e varan indirim! İşte 15 Mart 2023 fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön