29 / 04 / 2024

Kırşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yeni binasında hizmet vermeye başladı!

Kırşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yeni binasında hizmet vermeye başladı!

Eski Devlet Hastanesi Acil Servis Binasında hizmet veren Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yeni yıl itibari ile yeni binasına hizmet vermeye başladı...




Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yeni binasında hizmet vermeye başladı.


Eski Devlet Hastanesi Acil Servis Binasında hizmet veren Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yeni yıl itibari ile yeni binasına hizmet vermeye başladı.


Konu ile ilgili açıklama yapan Kırşehir Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Mehmet Öncel, “Birlik olarak Kırşehir genelinde en üst seviyede sağlık hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizi yeni binasına taşıma işlerini tamamladık. 2011 yılında inşaatı başlayan yaklaşık 5 milyon ödenek ayrılarak 3.095 m2 kapalı - 959 m2 oturum alanı bulunan 25 ünite kapasiteli, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi binamız tamamlandı ve son teknoloji ile donattık. Son derece modern ve konforlu olan binamızda hizmet vermeye başlayacağız. Binanın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Hükümetimizin sağlık alanında yaptığı bu yatırım ile Kırşehir halkının Ağız ve Diş Sağlığına yönelik güzel hizmetler sunacağız” dedi.


Çağdaş Kırşehir


Geri Dön