13 / 05 / 2024

kırşehir ağız ve diş sağlığı merkezi nerede

kırşehir ağız ve diş sağlığı merkezi nerede

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kırşehir’de 2011 yılında inşaatına başlanan Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin açılışında yaptığı konuşmada, ''Hekim ve sağlık çalışanlarına şiddete içimiz sızlıyor, kalbimiz kırılıyor'' dedi...

Kırşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yeni binasında hizmet vermeye başladı!

Eski Devlet Hastanesi Acil Servis Binasında hizmet veren Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yeni yıl itibari ile yeni binasına hizmet vermeye başladı...

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekiminde son dakika! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekilişi ile ilgili detaylar projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

Phılıps'te ağız ve diş bakımı ürünleri indirimde! 25 Aralık fiyat listesi...

Phılıps'te ağız ve diş bakımı ürünleri indirime girdi. Peki Sonicare ağız ve diş bakım ürünlerinin fiyatları ne kafar, kaç TL? İşte 25 Aralık fiyat listesi...

Bakanlıkça Kırşehir'le ilgili açıklanan projeler TBMM'de!

Bakanlıkça Kırşehir'le ilgili açıklanan projeler ve Kırşehir'in sorunları meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırşehir'deki Aşıkpaşa Tabiat Parkı Belediyeye devredilecek mi?

31 Mart yerel seçimlerinden önce Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 10 Milyon TL'den fazla harcama yapılan ve belediyeye devredileceği açıklanan Aşıkpaşa Tabiat Parkı, seçimleri CHP kazanınca Kırşehir Belediyesi'ne devredilmedi. 10 milyonluk park ortada kaldı...

TOKİ Kırşehir Mucur'a 253 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Kırşehir'in Mucur ilçesine 253 adet konut inşa edecek. Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz söz konusu konutlarla ilgili bilgi verdi. 

TOBB'un, Kırşehir'de yaptırdığı kız öğrenci yurdunun inşaatı tamamlandı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Kırşehir'de inşa ettirilen kız öğrenci yurdu binasının inşaatı tamamlandı.

TOKİ'den Kırşehir Kındam'a konut ve ticaret merkezi!

Kırşehir İli Merkez İlçesi Kındam Mahallesi 258 Adet Konut ve 5 Dükkânlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Kasım'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kırşehir'de 258 yeni konut inşa edecek!

Konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Kındam'da 258 yeni konut inşa edecek.

Kırşehir Aşıkpaşa Tabiat Parkı belediyeye verilmedi! 

Kırşehir'de yaklaşık 10 milyon TL'ye mal olan Aşıkpaşa Tabiat Parkı Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından belediyeye devir edilmedi. 

Kırşehir Şeker Fabrikası'nı Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye aldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı Kırşehir ili Merkez ilçesi, Akçağıl köyünde bulunan 321 bin 126,65 metrekare yüzölçümlü 500 ada 4 parsel numaralı taşınmaz ve taşınmaz üzerinde bulunan yapılar Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye satıldı..

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Kırşehir'de özelleştirme ihalesi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kırşehir ili, Merkez ilçesinde yer alan arsayı ve arsa üzerinde bulunan yapıları özelleştirecek. İhale 14 Ağustos 2018 günü gerçekleşecek.

TOKİ'den Kırşehir Çiçekdağ'a 127 konut!

Konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir projesi için düğmeye bastı.

Kırşehir Merkez kura sonuçları listesi 31 Ocak 2018 açıklandı!

Kırşehir Merkez kura sonuçları listesi 31 Ocak 2018 açıklandı. Toplamda 991 daireden meydana gelen projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor. 

kırşehir ağız ve diş sağlığı merkezi nerede Haberi

kırşehir ağız ve diş sağlığı merkezi nerede


Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin açılışında Türkiye genelinde 710 adet tam donanımlı ambulans dağıtacaklarını söyleyen Bakan Müezzinoğlu, “İnşallah 2023 vizyonunda gayri safi milli hasıla milli bütçesinin 2 trilyon olduğu bir ülke olup dünyada ekonomisi gelişmiş güçlü ilk 10 ekonomi arasına gireceğiz. Bunu başarabildiğinizde inanıyorum ki o merpenin basamaklarında önemli gelişmeler elde etmiş olacağız. Geçmişte birçok başarılara imza attık. Dünyaya medeniyet sunmuş bir milletin mensuplarıyız. Bu medeniyetin fışkırdığı topraklardır buralar. Dostluğun, yardımlaşmanın ve güvenin medeniyet bulduğu topraklar buralar. Ahi Evran’ın buralarda bize ait bir medeniyeti, dünyaya mal ettiği topraklar buralar. Dolayısıyla sözün ve güvenin ne olduğunu ve birlikte nelerin başarılabileceğinin en güzel örneklerinin dünyaya sunulduğu bir bölgedeyiz. Bu bölge; kültür, medeniyet, ozanlar, gönül insanlarının bölgesi. İnşallah geleceğe de bu hazinelerle...