03 / 05 / 2024

Kış desteği ihtiyacı olanlara yardım yapılacak! Başvuru yapanlar hesapları kontrol etsin!

Kış desteği ihtiyacı olanlara yardım yapılacak! Başvuru yapanlar hesapları kontrol etsin!

Türkiye genelinde çeşitli belediyeler tarafından ihtiyaç sahibi olan hanelere kış desteği ödemesi yapıldı. Bu kış desteği ödemesine başvuru yapanların banka hesaplarını kontrol etmeleri söylendi. 



Kış aylarının etkisini göstermeye başladığı bu günlerde ısınma problemleri ile ilgili pek çok vatandaş şikayet etmeye başladı. Kabarık gelen faturalar sebebiyle şikayetçi olan vatandaşlara sevindiren haber geldi. Bu doğrultuda, ısınma desteği ile ilgili açıklamalar geldi. Vatandaşlara ısınma konusunda destek verileceği açıklanarak merakla vatandaşların gözü detaylara çevrildi. 

Kış desteği ihtiyacı olanlara yardım yapılacak! Başvuru yapanlar hesapları kontrol etsin!

Isınma desteği 

Havaların soğuması ile birlikte tüm vatandaşlar ısınma problemi çekmeye başladı. Bazı belediyeler ısınma hususunda ihtiyaç sahibi dar gelirli olan vatandaşlarına yardım yapacağını duyurusunda bulundu. Bu belediyelerden birisi de Sivas belediyesi oldu.  Sivas Belediyesi bu doğrultuda vatandaşlara müjdeli haber verdi. Sivas Belediye Başkanı tarafından açıklanan bilgiye göre, 1.500 TL tutarında olan yakacak yardımı hususundaki ikinci ödeme hesaplara yattı. Konu ile alakalı sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Sivas Belediyesi “ Soğuk kış aylarının gelmesi ile birlikte ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımız için yakacak giderlerine destek amacı ile yapmış olduğumuz 1.500 TL değerinde nakit yardımın 500 TL olan ikinci ödemesi vatandaşlarımızın banka hesaplarına yatırılmıştır.” İfadeleri ile açıklamasını belirtti. Bu açıklama doğrultusunda vatandaşlar banka hesaplarını kontrol etmeli. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön