25 / 07 / 2024

Kış desteği ihtiyacı olanlara yardım yapılacak! Başvuru yapanlar hesapları kontrol etsin!

Kış desteği ihtiyacı olanlara yardım yapılacak! Başvuru yapanlar hesapları kontrol etsin!

Türkiye genelinde çeşitli belediyeler tarafından ihtiyaç sahibi olan hanelere kış desteği ödemesi yapıldı. Bu kış desteği ödemesine başvuru yapanların banka hesaplarını kontrol etmeleri söylendi. 


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


Kış desteği ihtiyacı olanlara yardım yapılacak! Başvuru yapanlar hesapları kontrol etsin!

Doğalgaz tüketim desteği

Doğal gaz kullanmakta olan ihtiyaç sahibi vatandaşlar için de destek yapılacağı duyuruldu. Belediyeler haricinde de, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da ihtiyaç sahibi dar gelirli vatandaşlar için doğal gaz tüketim desteği ödemesi yapacağını tüm vatandaşlara duyurdu. Söz konusu olan bu destek ile ilgili Şubat ayı ödemelerinin ne zaman yapılacağı ise büyük bir merak konusu oldu. Henüz net bir tarih verilmemiş olsa da önümüzdeki günlerde bu ödemeleri ihtiyaç sahibi dar gelirli olan vatandaşlara iletilmesi bekleniyor. Belediyelerin resmi internet sayfalarını takip ederek bu yardımlar hakkındaki güncel bilgilerden haberdar olabilirsiniz. Ayrıca Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın da resmi internet sitesini yakından takip etmeniz doğrultusunda bu hususta yapılan tüm bilgilere anında ulaşabilirsiniz. 

Hak sahiplerine paraları yatmaya başladı… 2.500 TL’ye varan doğalgaz desteği nasıl alınır?

Aile Destek Programı 2023 için resmen son dakika müjdesi! Hesaplara tek tek 1.100 TL ve 1.250 TL yatırılıyor! Kaçırmayın

Müjde...Müjde...Müjde...Hemen e-Devlet`e girin tık diye 3 bin 295 TL parayı alın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön