21 / 05 / 2024

Kitap kurtları bu kampanyaya bayılacak! Bu kitaplar 9,90 TL’den başlıyor!

Kitap kurtları bu kampanyaya bayılacak! Bu kitaplar 9,90 TL’den başlıyor!

Enflasyonun kağıt fiyatlarına da yansıması kitapseverleri üzerken,  yayınevlerinin ve online kitap satış sitelerinin zaman zaman yaptığı indirimler bütçeleri rahatlatıyor. İndirimli bütçe dostu kitaplar nerede bulunur? Kitap fiyatları ne kadar? İşte yanıtlar…



Kitap kurtları bu kampanyaya bayılacak! Bu kitaplar 9,90 TL’den başlıyor!

BKM KİTAPTAN KLASİKLERDE “3 AL 2 ÖDE”

BKM Kitap ise “Okula Yardımcı Kitaplar” başlığı altında 300 TL alışverişe 30 TL indirim, seçili yayınevlerinden kitapların yüzde 45 İndirimle satıldığı “Ayın Yayınevi” gibi çeşitli kitap kampanyaları düzenliyor. BKM Kitap’ın ilgi çekici kampanyalarından biri de, İthaki Yayınları’nda yılbaşı nedeniyle başlatılan “3 al 2 Öde” kampanyası. Kampanyaya klasiklerden oluşan geniş bir seçki dahil edilirken, kitaplar her yayınevinin kendi belirlediği dikkate değer indirimlere de sahip. 120 TL ve üzeri kargo bedava olan online kitap satış sitesinde kampanyada yer alan bazı kitaplar şunlar;

KİTAP ADI                                                                                                                              İNDİRİM ORANI

Biz- Yevgeni Zamyatin                                                                                                            28,80 TL (%20)

Görünmez Adam – H. G. Wells                                                                                              32  TL (%20)

Frankenstein – Marry Shelley                                                                                                36  TL (%20)

Kızıl Veba – Jack London                                                                                                         17,60 TL (%20)

Kendine Ait Bir Oda – Virginia Woolf                                                                                    23,20 TL (%20)

Palto – Nikolai Gogol                                                                                                                16  TL (%20)

Benjamin Button’ın Tuhaf Hikayesi – F. Scott Fitzgerald                                                     17,60 TL (%20)

AYRINTILAR İÇİN: http://www.idefix.com/ http://www.bkmkitap.com/

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 20 Aralık 2022 tarihinde saat 13:28'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.84 Türk Lirası, euro 20.00 Türk Lirası, altının gramı ise 1105 Türk Lirası değerinde.

İngilizce öğrenmek isteyenler bu kampanyalara bayılacak! Hem hesaplı hem pratik!

Morhipo’dan yeni yıl için “Hediye Festivali”! İşte 20 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Mavi Jeans’den büyük kış indirimi! Hangi ürünler kaç TL'ye düştü?


Geri Dön