15 / 05 / 2024

Kızılbük Thermal Wellness Resort projesindeki otelin satışı yapılacak!

Kızılbük Thermal Wellness Resort projesindeki otelin satışı yapılacak!

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Marmaris'te hayata geçirilen Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi ile ilgili son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor. Kızılbük Thermal Wellness Resort projesindeki otel bloğunun satılması kararı verildi...



Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Yön etim Kurulu toplantısında Marmaris'te hayata geçirilen Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesine ilişkin ilerleme süreci değerlendirildi. 

Bu kapsamda projede bulunan ve inşası süren 205 odalı 5 yıldızlı otel bloğunun potansiyel alıcılarının bulunması ve bu alıcılarla satış görüşmelerinin yapılması için Genel Müdürlüğe yetki verilmesi karar verildi.

Kızılbük Thermal Wellness Resort projesindeki otelin satışı yapılacak!

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort Projesinin Otel Bloğunun Satışına ilişkin yapılacak görüşmelerde minumum değerin esas alınması için otel bloğunun değerini tespit ettirmek üzere Lotus Gayrimenkul Değerleme A.Ş. firmasına gayrimenkul değerleme raporu hazırlatılmasına da karar verildi. 

Dün, Borsa İstanbul tarafından yapılan açıklamada yürütülen incelemeler sonrasında Kızılbük GYO hisselerine önleyici tedbir kararı uygulandığı belirtilmişti. Bu kapsamda, Kızılbük GYO'nun satış ve kredili işlem yasağı tedbirleri ile işlem göreceği ifade edildi.

Kızılbük Thermal Wellness Resort projesindeki otelin satışı yapılacak!

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimiz Yönetim Kurulu 27.09.2022 tarihli toplantısında,

Şirketimizin Marmaris'te yer alan "Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort" projesi ile ilgili ilerleme süreçleri ele alınmıştır.

Projede yer alan yapımı devam eden 205 odalı 5 yıldızlı otel bloğunun potansiyel alıcılarının bulunması ve bu alıcılarla satış görüşmelerinin yapılması için Genel Müdürlüğe yetki verilmesine,

Yapılacak görüşmelerde minumum değerin esas alınması için otel bloğunun değerini tespit ettirmek üzere Lotus Gayrimenkul Değerleme A.Ş. firmasına gayrimenkul değerleme raporu hazırlatılmasına,

karar vermiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Kızılbük GYO hisselerine tedbir kararı!

Sinpaş Kızılbük satılık fiyat Eylül 2022! 

Sinpaş Kızılbük devremülk fiyat listesi Eylül 2022! Sinpaş Kızılbük devremülk fiyatları


Geri Dön