15 / 05 / 2024

Koç Holding, 2023'ün ilk çeyreğinde net karını yüzde 150 artırdı!

Koç Holding, 2023'ün ilk çeyreğinde net karını yüzde 150 artırdı!

Koç Holding tarafından ilk çeyreğe ilişkin bilanço resmen açıklandı. Buna göre, Koç Holding, 2023'ün ilk çeyreğinde net karını yüzde 150 artırdı. İşte o rakamlar...



Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Koç Holding’in 2023 yılı ilk çeyrek net kârı, bir önceki senenin ilk çeyrek karına göre yüzde 150 yükseldi. 

Piyasa 16 milyar 772 milyon Türk Lirası kar açıklayan şirketin net karının, 16 milyar 722 milyon Türk Lirası olması bekleniyordu. 

Koç Holding, 2023 yılının ilk çeyreğinde 5,3 milyar Türk Lirası finansman geliri elde edildiğini açıkladı. Aynı zamanda şirket, 9,2 milyar Türk Lirası finansman gideri kaydetti. Şirketin, 2023 yılının ilk çeyreğindeki faaliyet karı ise 36 milyar Türk Lirası olarak açıklandı. 

Koç Holding, 2023 ün ilk çeyreğinde net karını yüzde 150 artırdı!

Koç Holding CEO'su Levent Çakıroğlu, 2023 yılı ilk çeyrek finansal sonuçları ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Koç Holding CEO'su Levent Çakıroğlu, konuya ilişkin açıklamasında, 2023 yılının ilk çeyreğini başarılı olarak geçirdiklerine dikkat çekti ve Tofaş’ın Stellantis Türkiye dağıtım şirketi Stellantis Otomotiv Pazarlama A.Ş’yi satın almasıyla yaratılan değeri arttırmayı planladıklarını vurguladı. 

Koç Holding, Ford Motor Company ve LG Energy Solution ortaklığında batarya hücre üretimi yatırımı amacıyla imzalanan bağlayıcı olmayan niyet mektubu ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Levent Çakıroğlu, "Taraflarca anlaşılması halinde üretime 2026'da başlamayı ve ilk etapta yıllık 25 GW saat kapasiteye ulaşmayı amaçlıyoruz" ifadelerini kullanarak açıklamasını tamamladı. 

Çiftçiler müjde! Türk Boğası Tümosan traktör fiyatlarını peş peşe açıkladı! Traktör alacaklar hemen tabloya bakın...

Memur ve emeklilerin 4 aylık zam oranları hesaplandı! Cepteki o rakamı görenler inanamadı!

Vakıf üniversitelerinin ücretlerine yüzde 150'ye varan zam! 400 bin lira isteyen okullar var! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön