08 / 05 / 2024

Kocaeli 41 Burda AVM 2016'da açılacak!

Kocaeli 41 Burda AVM 2016'da açılacak!

Haldız İnşaat’ın Türkiye’nin birçok noktasında üstlendiği taahhüt projeleri ilerliyor. Borsa İstanbul, Bilişim Vadisi, 41 Burda ve 14 Burda AVM adeta göz kamaştıracak...



Haldız inşaat ülkemiz için son derece önemli projelerin taahhüt firması. Üretimi devam eden projelerden bahseder misiniz?


Haldız İnşaat’m taahhüt alanındaki önemli referansları ve tecrübesi ülkemiz için değer kaynağı olan projelerde de yer almaşım sağlamıştır. Kısaca bahsedecek olursak; Türkiye ekonomisinin nabzım tutan Borsa İstanbul’un Merkezi Kayıt Kuruluşu ve Takasbank’ı tek çatı altında buluşturacağı “Borsa İstanbul Finans ve Teknoloji Yerleşkesidir. Toplam 39 bin 422 metrekare kapak alana sahip olan Borsa İstanbul yıl sonunda tamamlanacak. Bir diğer proje ise Bikşim Vadi-si’dir. Projenin ana yüklenici firması olan Haldız inşaat 48 bin 341 metrekarelik idari bina ve kuluçka merkezi inşaatının yanı sıra aynı zamanda 600 bin metrekare alana sahip Muallimköy Teknoloji Gekş-tirme Bölgesi LEtap Çevresi ve Anayol Güzergahı Altyapı ve Yol Yapımım da üstlenmiştir.


Aynı zamanda şuanda üretimi devam eden ve yıl sonunda tamamlanacak olan Kocaeli’de bulunan 126 bin 8II metrekare inşaat alanına sahip 41 Burda ve Bolu’da buhmafT88hin 790 metrekare inşaat alanı olan 14 _ Burda AVM projeleri yıl sonunda tamamlanacaktır. Üsküdar’da geçtiğimiz günlerde temeli atılan 28 725 metrekare inşaat alanına sahip Va- " kıfbank Sp.or-Salojıu ise 2016 yık sonunda tamamlanacak olan taahhütlerimizden. Şişli’de üretimine devam ettiğimiz Levent Dedeman Park Otek de kısa bır sure sonra tamamlanacak.


Milliyet Trabzon Ek



Haber Özgür Kocaeli Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Ali Sabancı’nın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Esas Holding’in İzmit’te gerçekleştirdiği büyük yatırım “41 Burda AVM”nin inşaatı büyük ölçüde tamamlandı. Yeni yılın ilk günlerinde mağazalar kiralayan sahiplerine teslim edilecek. Ocak ayı içinde pek çok mağazanın açılması planlanıyor.


ÇOK FARKLI MİMARİ

İnşaatı İzmit firması Haldız İnşaat tarafından gerçekleştirilen 41 Burada AVM, çok farklı mimari tarzı ile dikkati çekiyor. Yaklaşık 30 dönümlük alanda 82 mağaza hizmet verecek. Sinema ve eğlence alanları da bulunuyor. Eski Gölcük Yolu girişindeki İzmit’in yeni Yaşam Merkezi’ne araç trafiğinin rahat ulaşımı için de yeni kavşak inşaatı başladı, önümüzdeki yıl tamamlanmış olacak.


ESASLI YATIRIM

Eski Gölcük Yolu kenarında yapımı neredeyse tamamlanan 41 Burda AVM, Esas Holding’in Türkiye’nin farklı illerinde gerçekleştirdiği projelerden biri. Esas Holding, en güzel en estetik projesini İzmit’te gerçekleştirdi.


41 BURDA’DA YER ALMASI KESİNLEŞEN MARKALAR 


H&M, Journey, Derimod, Roman, ADL-Love My Body, İpekyol, Marjin, Koton, GHİSA, FLO, Colin’s, Mavi, Ayakkabı Dünyası, Migros, LC Waikiki, Gönül Kahvesi, Pia Mia,  LTB, Deichmann, Hatemoğlu, Simit Sarayı, Mado, Aker, Lufion, Defacto, BHU, Opmar Optik, Avva, Centone,  Watsons, Kipling, NG Style, Faik Sönmez, Flormar, Kemal Tanca, Perfume Point, Calzedonia, Spazio, KİP, Ramsey, İnci, US Polo, Karaca, Elle, Markpark, Boyner, Batik, Twits, Bambi, Ekol, Midpoint, Gloria J. Coffees, İlhan Kuyumculuk, Saat&Saat, Glocal Jeanslab, Kent Optik, Koçak, Sportsoul, Emo Optik, Yves Rocher, Fabrika Network, Penti, Kiğılı, D’S Damat, Altınyıldız Classic, Pierre Cardin, Matmazel Çanta, Süvari, Desa, Tween, La Luce, Euro Moda, Kupon, G-Lingerie, Gratis, Atasun, Gülaçtı, Ylss, Tobacco Shop, Starbucks, Happy Moons, Özsar Steakhouse. 


Özgür Kocaeli


Geri Dön