05 / 05 / 2024

Kocaeli'de bir vatandaş evini hazineye bağışladı!

Kocaeli'de bir vatandaş evini hazineye bağışladı!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yaşayan Fikret Çubukçuoğlu, evini hazineye bağışladı. Eşiyle Gölcük Tapu Müdürlüğü'ne giden Çubukçuoğlu, ekonomiye katkı sağlamak istediğini açıkladı.



Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yaşayan Fikret Çubukçuoğlu, ekonomiye katkı sağlamak için evini haziye bağışladı. Eşiyle Gölcük Tapu Müdürlüğü'ne giden Çubukçuoğlu, dairesinin hazineye devir işlemlerini gerçekleştirdi.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre, Kayseri'de trafik kazası sonucu iki bacağını kaybederek gazi olduğunu anlatan Çubukçuoğlu, 15 Temmuz ruhuyla yaşadığını söyledi. Ekonomiye katkı sağlamak adına eşi ve çocuklarıyla evini bağışlama kararı aldıklarını anlatan Çubukçuoğlu, evsiz yaşanabileceği ancak vatansız yaşanamayacağı söyledi.

Bağışların yapılması gerektiğini söyleyen Çubukçuoğlu, "Son zamanlarda küresel güçler tarafından büyük baskılar yaşıyoruz. Ülkemizi ekonomisi ile vurmaya çalışanlara karşı devletimizin güçlü olması için dairemizi bağışlama kararını aldık. Bugün Gölcük Tapu Müdür Vekili Kenan İbrahim Başoğlu’yu ziyaret ettik. Yarım saat içerisinde bağışımız gerçekleşti. Devletimize ve milletimize hayırlı olmasını dilerim" şeklinde konuştu.

Örnek davranışı nedeniyle Çubukçuoğlu'na teşekkürlerini ileten  Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ise "Halkımızın bu gibi önemli destekleri ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti daha da güçlenecektir" ifadelerini kullandı.  


Geri Dön