03 / 05 / 2024

Kontaklar kapanıyor! Akaryakıt fiyatlarına 17 dolarlık dev zam!

Kontaklar kapanıyor! Akaryakıt fiyatlarına 17 dolarlık dev zam!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen akaryakıt fiyatları ile yeni bir zam açıklaması geldi. İşte merak edilen o zammın detayları...



Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 2022 yılı içerisinde akaryakıt fiyatlarına ve ulaşıma zam gelebileceğini kaydederek, 2022 yılı için 107 dolar tahminini yaptı.

Yaşanan gelişmelere göre, Ukrayna ileRusya arasında yaşananlar nedeniyle akaryakıt fiyatları yüzde 4’ün üzerinde yükseldi. Yine konu ile ilgili olarak yaşanan gelişmelere göre, petrolün varili yüzde 3,64 artış gösterdi ve 95,05 dolardan işlem gördü. 2014'ten itibaren fiyatlar da en yüksek seviyesine ulaştı.

Kontaklar kapanıyor! Akaryakıt fiyatlarına 17 dolarlık dev zam!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş akaryakıt fiyatları ile ilgili olarak hangi açıklamayı yaptı? Akaryakıt fiyatları ne olacak? Akaryakıt fiyatları artacak mı? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön