Konut

Konut alacaklar dikkat! Artış yansımadan alan kazanacak!

Ev fiyatlarındaki yükselişin süreceğini öngördüğünü söyleyen Medet Anli Holding Yönetim Kurulu Başkanı Medet Anl konut fiyatlarında yaşanan artışa yönelik konuştu.Anli, ‘akıllı evler’ yapılarak enerji tasarrufunun da elde edileceğini ifade etti

Ev fiyatlarındaki yükselişin süreceğini öngördüğünü söyleyen Medet Anli Holding Yönetim Kurulu Başkanı Medet Anli, "Zamlar konutlara tamamen yansımadan ilk 3 aylık süreci konut alacaklar değerlendirebilir" diye konuştu. Anli, ‘akıllı evler’ yapılarak enerji tasarrufunun da elde edileceğini ifade etti.

Medet Anli Holding Yönetim Kurulu Başkanı Medet Anli, şirket çalışanları için motivasyon ve moral yemeği gerçekleştirdi. Dün akşam yapılan, acentaların, paydaşların ve çalışanların bulunduğu yemekte sanatçı Manuş Baba ve Mazlum Çimen  sahne aldı.

 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Yeni projelerin de tanıtıldığı program öncesi açıklamalarda bulunan Anli, “Küçük metrekareli, enerjiyi daha az kullanacak, A sınıfı, ince iç malzemelerle güzel daireler üretiyoruz. Zamlar konutlara tamamen yansımadan ilk 3 aylık süreci konut alacaklar değerlendirebilir” diye açıklama yaptı.

YÜKSELİŞ YANSIMADAN KONUT ALANLAR KAZANACAK

Ev fiyatlarında yüzde 20-30 civarında artış olduğunu dile getiren Anlı, “Bizler bu artışı henüz fiyatlara yansıtmadık. Bu artış yansımadan alan kişiler kazanacak. Diğer türlü kişilerin malı da değerleniyor. İnşaat sektörü sadece ülke insanına hitap etmediği için yurt dışında da yapılarımız değerini artıracak. Kaliteli ürünler, kaliteli inşaatlar ülkemizde yapılıyor. Bu 3 aylık süreç çok önemli. Zamlar tamamen konutlara yansımadı. Bizlere de tamamen yansımadığı için bizler uyguna mal edip, uyguna veriyoruz. İlk 3 aylık süreci konut alacaklar değerlendirebilir” dedi.

YABANCILARDAN YOĞUN İLGİ OLUYOR

Dünyanın her bölgesinde yabancıların ev ilgisinin oldukça fazla olduğunun altını çizen Anli, “Ülkemizin güzelliği, yapılan inşaatların kalitesi buna etken. Orta Doğu, Ukrayna, Azerbaycan, Balkan ülkelerinden talep yoğun” diye belirtti.

AKILLI KONUTLA İNŞA YAPIYORUZ

Salgın sonrası yaşanılan alanlarda önlem aldıklarını kaydeden Anli, “Zamanımızın 8-9 saatini evlerde geçiriyorduk ama bu süre daha da uzadı. Konutlarımızı buna göre dizayn ediyoruz. Akıllı konutlar yapıyoruz. Eskiden eşiyle bir işte çalışan insan evinde 3 saat ısınıyordu. Şimdi ise birinden biri evde muhakkak daha uzun süre geçiriyor. Konutlarda bu sistemi oturtmaya çalışacağız. Hem enerji tasarrufu olacak, hem internet alt yapısı iyi olacak ki, evinizde geçirdiğiniz zamanı kaliteli hale getirebilelim” diye ifade etti.

İNŞAAT YAPISI MALZEMELERİNDE DURUM NORMAL

İnşaat yapısı malzemelerindeki fiyatın dolar kurunun aşağı seyiretmesiyle birlikte normale döndüğünü ifade eden Anli, “Stabil duruma geldi ve fiyatlar oturdu. Bizim yapmamız gereken kalite artırılarak hitap edecek müşteriyi bulmak. Ben bu gibi sorunların kısa sürede çözüleceğini düşünüyorum. Bununla ilgili biz şirket ve paydaşlar olarak önlemler aldık. Ülkenin tamamı da bu önlemi alacaktır diye düşünüyorum” diye kaydetti.

Konut satışları uçtu! Son 10 yılın ikinci rekoru!

Yabancılar Türkiye'ye konut almak için geliyor!