29 / 04 / 2024

Konut Değeri Hesapla modülü ile konutunun değeri hesaplanıyor!

Konut Değeri Hesapla modülü ile konutunun değeri hesaplanıyor!

Konut Değeri Hesapla modülü ile konutunun değeri hesaplanıyor. Hurriyetemlak.com’ un Valexma ile ortaklaşa yaşama geçirdiği ‘Konut Değeri Hesapla’ modülü kullanıcılar tarafından büyük ilgiyle karşılanıyor...



Hurriyetemlak.com’un ‘Konut Değeri Hesapla’ modülü ev sahiplerinin ilgi odağı haline geldi. Lisanslı gayrimenkul değerleme şirketleri ile tüketiciyi hukuksal ve teknolojik zeminde doğrudan buluşturan dijital bir platform olan Valexma ile Hurriyetemlak.com işbirliğinde kullanıcıya sunulan modül, Aralık ayı içerisinde onbinlerce kişi tarafından kullanıldı. Kullanıcılar özellikle Pazar günleri ‘Konut Değeri Hesapla’ modülüne yoğun ilgi gösterdi.


‘Konut Değeri Hesapla’ modülüyle dileyen herkesin evinin veya yatırım yapmak istediği konutun değerini birkaç adımla öğrenmesini sağlayan Hurriyetemlak.com, kullanıcı dostu uygulamalar geliştirmeye devam ediyor.


Geniş ilan portföyü ile aranılan emlak ilanını kolayca bulma imkanı sunan Hurriyetemlak.com, farklı uygulamalarıyla emlak sektörüne yön vermeyi sürdürüyor.  Oturduğu evin değerini merak edenler veya yatırım yapmak amacıyla ev alacaklar, ‘Konut Değeri Hesapla’ modülündeki il, ilçe, metrekare, oda sayısı gibi verileri giriyor. Böylelikle evin yaklaşık değerini kolaylıkla hesaplayabiliyor.



Geri Dön