28 / 04 / 2024

Konut kredisi faizleri tepetaklak! İşte yeni faiz oranları...

Konut kredisi faizleri tepetaklak! İşte yeni faiz oranları...

Ev sahibi olmak isteyen kişiler konut kredisi faizlerindeki son durumu araştırıyor. Peki bankalarda konut kredisi faiz oranları ne kadar oldu? En düşük faiz oranı hangi bankada? İşte banka banka güncel faiz oranları ve 120 ay vadeli 300 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitlerini hesaplama...



Ev sahibi olma hayali kuran kişiler bankaların güncel konut kredisi faizlerini merak ediyor. Faiz oranlarını merak eden konut sahibi olmak isteyenler, banka banka konut kredisi faizlerini araştırmaya başladı.  

Ülke genelinde konut sektöründe kendini iyiden iyiye gösteren fahiş fiyat krizi, konut sahibi olmayı neredeyse imkansız hale getirdi. Bu sebeple ev sahibi olmak isteyenler bankalardan konut kredisi almaya yöneldi. 

Konut kredisi faizleri tepetaklak! İşte yeni faiz oranları...

Kamu bankaları faizleri indirdi

Kamu bankaları 25 Ekim tarihindede, konut kredisi faizlerinde 26 Ekim tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde 1 milyon TL'den düşük tutarlarda yüzde 1.29, 1 milyon Türk Lirası'nı aşan tutarlarda ise yüzde 1.34 oranında faiz uygulamaya başladı. Bu kararla birlikte konuta olan talep artarken, konut kredisi kullanımı da katlanmıştı.

Peki bankalarda konut kredisi faiz oranları ne kadar oldu? En düşük faiz oranı hangi bankada? İşte banka banka güncel faiz oranları ve 120 ay vadeli 300 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitlerini hesaplama...


Geri Dön